Jutarnji glasnik

Log in Register

Broj 1. Nećete verovati šta je Djeneral90 izjavio za... (nema foto ni video) |

Published in Serbia - Social interactions and entertainment - 3 - 14 Dec 18 04:55

U toku 5 dana igre eDoma, probudio se osećaj koji sam 2009. godine imao kad sam provodio noći na Mibbitu, navijao alarm za udare i uživao u svim čarima koje igrice slične ovim donose. Od one više nema ništa a ova me fascinira za sad. 

SITUACIJA NA SRPSKIM FRONTOVIMA je interesantna. Konstantni sukobi u Sarajevu i Severnoj Albaniji su jako zanimljivi. Albanci pokušavaju da vrate svoju teritoriju ali sa svojom (ne)organizacijom ostaju samo na pokušajima. Sarajevo su Bosanci, kako saznajemo, na kratko preuzeli ali srpske snage već su u kontranapadu i, kako deluje, osiguravaju svoj povratak na teritoriju uličnim borbama.

Za naše čitaoce spremi smo intervju sa Djeneral90. Sastali smo se u kratkom predahu izmedju dve borbe u Sarajevu i zahvaljujemo mu se što je odvojio vreme za našu novinarsku ekipu i odgovorio na neka važna i škakljiva pitanja. Intervju prenosimo u celosti:

1. Šta bi prvo posavetovao novog igrača?

-Posavjetovao bih ga da redovno dolazi na discord jer je tamo uvijek neko od nas da pomogne sa nekim savjetom ili materijalnim stvarima.

2. Koja je tvoja najveća greška otkad igraš ovu igru?

-Moja najveca greska je to sto mozda prelako krecem da udaram pa mi je to u nekim fazama igre znatno usporilo razvoj.

3.Kada si najaktivniji na četu i gde možemo da te pronadjemo?

-Najaktivniji na discordu sam od 8-16 ali i kasnije uletim svakih sat ili pola sata da vidim sta ima. Uglavnom tu sam, vrebam iz sjenke.

4. Koja je po tvom mišljenju najinteresantnija naša bitka koja se vodila na eDomu?

- Ima par bitaka koje su meni bile interesantne i svode se na rat sa Hrvatskom i pretezno su to nasi ustanci kad smo izvlacili stetu a da ne znamo odakle.

5. Da li se baviš eEkonomijom? Ako se baviš, daj nam neki savet.

-eEkonomija je osnova ove igre i bez nje nema ni vojnog modula. Znaci ovo mozda kao savjet neiskusnijim igracima, prvo ekonomija jaka a onda udaranje ide samo od sebe. Naravno imam i ja pokoju kompaniju :)

Hvala ti na odgovorima! Predloži nam nekog za sledećeg gosta!

 -Sledeci treba biti papiga on je vrhovni glabator u eSrbiji :D

Hvala još jednom na vremenu u ovim ratnim sukobima! Srećno na bojnom polju!


Dragi naši čitaoci, od ostalih informacija iz sveta izdvojili bismo nama interesantnu odbranu Jerusalima od strane Turske u sukobu sa izraelskim ustanicima, osvajanje dve teritorije Severne Koreje od strane Paragvaja, pokrenut ustanak u Južnoj Indiji protiv kineskih osvajača i brojne druge interesantne bitke koje stvarno oslikavaju trenutno turbulentno stanje u kom se nalazi eSvet. 

Za vas ćemo i dalje izveštavati i donositi vam pikanterije iz eŽivota. 

KOCKA JE BAČENA.. VIDI KAKO SE OKREĆE..

Support

Djeneral90Djeneral90iCobra97LucianLucianLucianLucianSunstreakSunstreakSunstreakNebra007Nebra007FavoritoEl Gran Enyph GamesLeclerius Maximus IVLeclerius Maximus IVDaca oOImperatorPinky920000Pinky920000Pinky920000Pinky920000

Comments (3)

14 Dec 18 06:59
Lucian

Konačno neki novinar. Samo nastavi da pišeš. Bravo za članak.

14 Dec 18 07:05
Shadow warrior

Hooću, hvala! O7

14 Dec 18 12:38
Nebra007

Samo nastavi :)