Zastonj darile.... |

Published in Slovenia - Social interactions and entertainment - 8 - 14 Dec 18 05:31

Vem na kaj ste pomislili, da sem zadel na loteriji in delim naokoli zastonj gold packe. Nimam še te sreče ... zaenkrat.


Se pa da zelo poceni ali tudi zastonj z malo sreče priti pri novem eventu, o katerem sem že pisal v prejšnjem članku.


https://i.imgur.com/07D0Pqu.png


Kot lahko vidite na zgornji sliki, sem v bitki proti Avstriji naredil 7250 udarcev, vse brez orožja.

Koliko sem ob tem v realnosti porabil energije?

Na štartu sem imel 39 Q3 adrenalinov in jih sproti kuril, končal pa, ob vseh Q3 adrenaliniv, ki sem jih dobil v eventu, z 22imi. Ob tem sem bil zaradi nagrad, bogatejši tudi za 12 Q5 adrenalinov. Po 7250 udarcih imam tako sedaj 3600 višjo zalogo energije, kot sem jo imel preden sem streljal v bitki.
... poleg tega sem dobil tudi 1700 mortarjev, 1200 ak47, 300 falconov, 2 Q3 boosterja.
Torej, zastonj energija in pa zastonj nagrade poleg tega. Kdor ima čas in voljo klikat v tri krasne...

Zakaj sem tolkel brez orožja?

Ta moment tako ali tako, pomembnejših bitk niti ni. Škoda je zapravljati orožja, če pa jih pri vsej tej obilici boosterjev prišparam za takrat, ko imam vključenega enega izmed njih. Nekaj eventov nas je navadilo, da moramo vsakič pokat z orožjem, med tem ko bi v realnosti morali kombinirati to z bojevanjem z golimi rokami. Na ta način ne izgubimo ničesar, precej pa pridobimo za tiste pomembnejše bitke, pri tankanju z Q3, Q4, Q5 boosterji.

Na zgornji sliki lahko vidite, da je Unroberto3 počel isto, v bitki za osvoboditev ene izmed moldavskih regij (slika spodaj), pa so Španci natankali 17 miljard z 217.000 udarci, še preden se je tretja runda sploh že začela. Če kdo ve kako je treba farmat, so to oni.


https://i.imgur.com/U51KaF1.png

Ravno tako, medici bodite pozorni na obrazložitev zakaj se vam ne splača pobirati po 24, 48 energije in podobno. Obrazložitev sledi kmalu.


V vladi poizkušamo nekako dvigniti aktivnost cele države, na isto raven, kot se je morda spomnite izpred leta ali še malo dlje nazaj.
Naloga je daleč od preproste. Še vedno vladajo takšna razmerja moči, da lahko samo sanjamo o možnostih pri direktnih napadih ali pa moramo za to vložiti nenormalno veliko truda. Po debatah naokoli opažam, da se marsikdo na drugi strani niti ne zaveda dobro te razlike. To niti ni nič slabega. Toliko bolj kot jim je sedaj samoumevno zmagovati v OHjih, jih bo kasneje jezilo ko se bodo spomnili kako zelo težko je to doseči, ko nimaš absolutne številčne premoči.
Kljub tej situaciji, poizkušamo izvesti čimveč OHjev, kolikor nam znotraj ekipe pač dopušča čas, spisati nekaj več člankov, vse tiste klobase spama pa prestaviti iz HQja na odprte kanale na discordu, saj HQ kanal za to ni primeren, v preteklosti pa je včasih, tudi zato, izpadlo da je discord mrtev.

Ne bo pa nam uspelo brez vašega vložka in vaše pomoči. Tudi če ste že obupali nad igro, nad aktivnostjo ali pa nad določenimi igralci in njihovimi (našimi) muhami, vas pozivam, da damo igri še eno priložnost. Niti ne igri, ampak naši skupnosti. Te igre so brez skupnosti nič, zato pa dajmo vsak vložiti kakšno minuto sem pa tja, zato da našo skupnost spet naredimo močno.


Želim vam veliko daril,

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/19/article-0-0F3A461A00000578-324_634x707.jpg


Janez Grozni

p.s. aja... da se ne boste počutili popolnoma ogoljufane zaradi naslova članka, mi vest ne dopušča, da ne bi razdelil par letal naokoli.
Avtorji treh najboljših predlogov, kako dvigniti skupnost, v komentarjih, dobijo po 1000 Q5 air vsak.

Support

salinhosalinhoTheShrekCelioMGmartin krpanzokiman

Comments (8)

14 Dec 18 05:32
Valuk

ka ku b mal mej darile talal pa mau bl toukl D:

14 Dec 18 05:41
Janez Grozni

A da se mate vas 5krat več s kom za igrat, pa da ego zraven ne trpi, ker vsi prot nam pač ni tako težko zmagat, kot je bilo ponavadi? :D

14 Dec 18 06:44
Valuk

kake maš to D: kakih 5x več. .... celih 5 nas je pa še to če mene 2x šteješ D: http://prntscr.com/luykjl

14 Dec 18 06:46
ErikV

A jih je res več na drug stran?

14 Dec 18 07:01
Janez Grozni

Kdo sploh govori o Nemčiji proti Sloveniji ;) ErikV, je kar opazna razlika, sedaj ko je par naših starih zaveznikov popolnoma poniknilo/neaktivnih pa še toliko večja.

14 Dec 18 07:56
sandi111

zadeva z medicom se odnese edino kadar ćisto sam sekaš to pa itak skoraj nikoli ni. Mora pa bit super v mali državi živet kjer ti ne pobirajo drugi.

14 Dec 18 08:01
martin krpan

še več podobnih člankov in več OHjev...pa več talanja airov :)

14 Dec 18 10:06
borja123

Translate please!!