Lepotčeve novice

Log in Register

Navodila za boljšo prihodnost Slovenije |

Published in Slovenia - Battle orders - 15 - 11 Jul 20 01:10

Državljani Slovenije!

TL;DR: Gremo v vojno s Srbijo. Gremo zmagat!

Verjetno že vsi veste, da smo napovedali vojno Srbiji. Za to je več razlogov, izpostavim pa lahko predvsem dva.

Eden izmed razlogov za napad je ta, da so sredi vojne z alianso ATLAS hinavsko zamenjali strani, se pridružili našim nasprotnikom, nam pa obrnili hrbet. Ne vem ali je bil to njihov načrt že od samega začetka, vsekakor pa drži, da so nam najprej obljubljali pomoč v vojni, v času največje preizkušnje, ko smo se že tako ali tako morali boriti proti močnejšemu in bolj organiziranemu nasprotniku, pa so nas pustili na cedilu. Še huje! Obrnili so se proti nam, streljali na nasprotni strani, nato pa se nam po porazu tudi posmehovali.

Drugi razlog za napad na Srbijo pa je v nas samih. Roko na srce, priznati si moramo, da smo v tem trenutku zgolj šibek odsev nekdaj močne, organizirane Slovenije, ki jo je spoštoval cel svet. V vladi si želimo, da nas bo vojna proti Srbiji prebudila, igro naredila bolj zabavno in zanimivo, Sloveniji pa vrnila ugled in spoštovanje.

Ključ do uspeha leži predvsem v organizaciji in naši aktivnosti, zato bomo na tem področju uvedli nekaj sprememb, vas pa vse lepo prosimo, da se jih držite, nam pomagate, naše delo pa nagrajujete z aktivnostjo, sodelovanjem v OHjih (OH = organised hit) in uživanjem v igri. Nekaj nasvetov, kako bomo to lažje dosegli:

- Vem da sem to poudaril že večkrat in da vam gre mogoče vse skupaj že na živce, ampak organizacija je preko discord aplikacije res bistveno, bistveno lažja. Ustvarite si račun, če ga še nimate, in se nam pridružite https://discord.com/invite/nsV4Fa2. Tam bojo potekali OHji, deljenje orožja, organizacija za dviganje RWjev, vse! Od nikogar ne pričakujem da bo cel dan na mobitelu ali za računalnikom, v vladi pa si vseeno želimo in tudi pričakujemo, da se bomo na discordu vsi skupaj zbrali vsaj za OHje ob koncu vseh pomembnih bitk (mislim, da si lahko zvečer vsak vzame tistih 20min časa).

- Ponovno bomo vpeljali ingame sporočila. Pričakujete lahko,da vam bodo vodje in kapetani enot pošiljali privatna sporočila z navodili in uro, kdaj se bomo zbrali na discordu, kjer bo potekala nadaljnja organizacija. Obljubim vam, da se bomo trudili sporočati čim prej! Vsi tisti ki imate svoje MUje (MU = military unit) in ste v njih sami pa boste morali sami spremljati ukaze na discordu.

- Bitke bodo po vsej verjetnosti zelo velike, zato bomo potrebovali veliko škode. Najbolj nesmiselno je, da bi jo zapravljali v nepotrebnih bitkah. Zato streljajte zgolj in samo v DOjih (DO = daily order), razen če vam bomo izrecno dali drugačna navodila.

- V vojni bo pogosto nujno tudi tankanje. Verjamem, da se marsikomu enostavno ne da, ker mu je to zamudno in dolgočasno, ampak tudi na tem področju vam lahko pomagamo s kakšnim nasvetom, ki ga lahko prejmete od drugih soigralcev na discord strežniku eSlovenije.

- Pričakujem da bomo v vojni vsi porabili veliko energije in orožja ter s tem naredili veliko škode. Mogoče se zato pred tem splača razmisliti tudi o nakupu warrior packa, ki poveča narejeno škodo. To poudarjam zato, ker mislim, da mnogi ne veste, da je mogoče te packe kupiti tudi z ingame goldom. Tudi glede te teme lahko več informacij pridobite na discordu.

- Prosim vas da svojega orožja ne prodajate tujcem. Najboljše je, če ga prodajate Slovencem, drugače pa vsaj našim zaveznikom. Če ste v dilemi kdo to je, lahko več informacij ponovno dobite na discordu.

To so bili nasveti glede vojaške organizacije in strategije. Svetujem pa vam, da si podrobno preberete še naslednje nasvete, ki vam bodo pomagali pri čimboljšem in čimhitrejšem razvoju vašega računa.

- Daleč najbolj pomembno! Če niste nobenemu referral, ali paste referral nekomu, ki je sedaj neaktiven (referral ste nekomu, če vas je povabil v igro), mi prosim to takoj sporočite! To je namreč mogoče ročno spremeniti, prinese pa ogromno količino golda.

- Vse kaže na to, da bodo ORGi v prihodnosti vezani na osebni račun, ne več na MU. Zato svetujem vsem, ki ga še niste postavili zgolj zaradi želje po skupnosti v vojaški enoti, da začnete varčevati z goldom in ga postavite takoj ko bo to mogoče. O tem vas bomo obvestili, ko bo prišlo do sprememb (kljub vsemu pa to verjetno še ne bo tako zelo kmalu).

- Še vedno potekajo posojila, več si lahko preberete v mojem prejšnjem članku: https://www.edominations.com/en/article/13961

Vojna bo! Kakšen bo njen izid, je pa predvsem odvisno od nas samih!

Se vidimo na bojišču, Lepotec

Support

Fighter 007eevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingeevil kingsalinhosalinhosalinhounroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3unroberto3John DoeT1TANYuu Otosakamartin krpandn3080dn3080dn3080kosmatkakosmatkakosmatkaWarlock MerlinWarlock MerlinWarlock MerlinWarlock MerlinBule99Bule99Bule99Bule99Bule99Knights of WalpurgisKnights of WalpurgisKnights of WalpurgisKnights of WalpurgisKnights of WalpurgisKnights of WalpurgisAnonymous99MacolarErikValjaz123BauciBuri RamBauartRocky666miha98ecrof

Comments (15)

11 Jul 20 01:22
Fighter 007

Kupim 20K Air Za koga ZA SLOVENIJO!!!!!!

11 Jul 20 01:26
eevil king

ajde gremo jim pokazat, da nismo za v staro Å¡aro o/

11 Jul 20 01:31
unroberto3

o7 bum bum

11 Jul 20 01:46
Yuu Otosaka

pokalo bo

11 Jul 20 02:07
kosmatka

@Frenk kako ti še vedno nimaš dovolj letal? Dej javi se na pm...

11 Jul 20 03:11
Bule99

o7 bum bum

11 Jul 20 03:16
Warlock Merlin

NA juriš! NA juriš!

11 Jul 20 03:22
slotaurus

o7

11 Jul 20 03:32
keyser

Shiroe je v Srbiji.... Oni nikoli nebi zares sekali proti kitajski, dovolj povedanega? Sam nimam nic proti kitajski, se ve, da imam v igri samo enega , ki mi ni kul 😂

11 Jul 20 03:43
Knights of Walpurgis

Na Juriš! Na Juriš!

11 Jul 20 05:25
Agui

Mais oui cest claire

11 Jul 20 12:19
revenger81

o7

11 Jul 20 22:18
Mag Grey

07

12 Jul 20 09:15
IgorGregor

Čeprav nas čaka izbris , se bomo pa vsaj zabavali ! Incredibile !

13 Jul 20 00:52
the player

mm