eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Дневни Активности |

Published in North Macedonia - First steps in eDominations - 0 - 16 Aug 20 06:07

- Дневни Активности-

Сега откако ги научи најважните атрибиту и предмети во eDominations, ние треба да ти објасниме за Дневните Активности. Има неколку работи што можеш да ги правиш во eDominations,некои од нив се многу битни за твоите цели. Не заборавај дека еDominations има 24часовен распоред за секој eDay. Некои активности може да бидат извршени само ЕДНАШ на eDay,и истите повторно се aктивираат по промена на денот во играта.


Најпрво нешто што треба да го правиш секој ден е да РАБОТИШ и ТРЕНИРАШ. Не заборавај да ја земеш наградата откако и 2те работи се завршени.


Откако оваа задача е завршена,можеш да работиш во твоите фирми како менаџер. Многу е битно да ги работиш твоите фирми секој ден,по што ќе имаш финален продукт кој подоцна може да ти оствари профит па дури и да стане твојот најголем прилив на средства со тек на време. Надоградувај ги своите фирми за да произведуваш производи со поголем квалитет и истите да ги продадеш по повисока цена.


Да се биде дел од Воена Единица со сигурност ти дава некои должности. Секој ден Командантот или Капетаните на твојата Воена Единица имаат можност да назначат Наредба на Денот. Пукајки 500 Енергија во војна ти гарантира награда добиена од Наредба на Денот која содржи Енергетски Пијалок и Минофрлач. Исто така оние удари кои сте ги испукале во војното поле ( Удари= Енергија/10, пр. 500 Енергија= 50 Удари) ќе се бројат за левел на Воената Единица.


Ова се нај основните Дневни Активности кои можеш да ги направиш.Сепак има многу со кои може да се надополнувате во вашето играње. Можете да станете трговец да ги продавате вашите продукти во локалниот трговски или во други држави, можете да биделе политичар кој ќе раководи со сопствена политичка партија, конгресмен кој ќе ги претставува своите сограѓани, или дури да бидете дел од влада ако не и Претседател на Државата. Исто така можеш да напредуваш во Воената Единица или пак да започнеш своја и да бидеш Командант од почеток. Исто така можеш да почнеш да објавуваш свои вести или статит во делот Мој Весник.


Станете војник страствен за Вашата земја или променете го државјанството за да започнете свој проект. Бидете сигурни дека продолжувате да ја читате нашата Википедија и ќе најдете свои начини да напредувате во бројните активности што ги нудиме. Постојат бесконечни опции во еDominations, сè додека Правилата не се прекршени.

Support

Comments (0)