eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Задача |

Published in North Macedonia - First steps in eDominations - 0 - 16 Aug 20 06:11

-Задача-

Кога ќе ја посетите почетната страница по влегувањето во играта, ќе имате шанса случајно да ви биде доделена Задача. Ако ви е доделена Задача ќе се појави дијалог каде ќе ве праша дали прифаќате или не да ја завршите таа Задача. По завршувањето на Задачаќе можете да ги соберете наградите од таа страница.


Во случај да ја откажете задачата што ви е дадена, нема да имате право да бидете случајно избрани со нова Задача во следните 3 часа. По истекот на времето, прелистувањето на почетната страница може да ви даде нова.


Навистина важна белешка е следното. Ако успешно завршивте Задача или не успеавте ( времето ви истекло) треба да кликнете на копчето Завршив,а не само да ги соберете наградите, туку и да имате право за нови случајни Задачи. Во случај да не сакате случајни Задачи да се појават на вашата почетна страница, можете да прифатите Задача и само да избегнете кликнување на копчето за завршување.

Support

Comments (0)