eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Компании на Продажба |

Published in North Macedonia - First steps in eDominations - 0 - 16 Aug 20 06:32

- Компании на Продажба -



Компании на продажба е местото каде што може замена на фирми за злато да биде извршено.

Ова е единствениот локален пазар каде што парите воопшто не учествуваат.

Компании на продажба е местото каде што може бизнисмен да ги продаде неговите фирми директно за злато. Играчите вообичаено минимизираат одредени фирми, но некои повеќе сакаат да ги продаваат и да добијат повеќе злато (на пример фирма која вреди 70 златника, подобро е да се продаде за 50 златника отколку да се сруши за 35 златника).

Истото место, може и понекогаш да е многу добро за купувачот, да ја добие саканата фирми за пониска цена. Тоа значи добро е играчите пред да купат одредена фирма да проверат компании на продажба за истиот вид на фирми да купат за пониска цена.

Сепак,има ограничувања за продажба на фирми. Играчите немаат дозвола да продаваат фирми кои се купени пред помалце од 10 дена. Исто така фирми од Q5 квалитет неможат да бидат продадени.

Битно е да се каже дека фирмите купени или продадени од компании на продажба немаат државни даноци и нема никаков добир на златото до државното злато

Support

Comments (0)