eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Работници |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 20 Aug 20 02:51

- Работници -

Както ти работиш за друг играч, така и самият ти можеш да наемеш работници. Със сигурност да увеличиш производството в своите фирми чрез използване на работните точки е приятно усещане! Увеличаваш производството си и съответно получаваш повече пари когато продаваш продукцията си. По този начин ти увеличаваш печалбите си и събираш пари за създаване на нови фирми!

Под менюто Моите Сгради - Компании ще намериш бутон РЪКОВОДИ СЛУЖИТЕЛИТЕ. Кликни на него за да бъдеш изпратен на друга страница. Там ти ще можеш да поставяш работни оферти и да наемаш хора (други граждани). Също така там ще можеш да наблюдаваш активността на вече наетите от теб работници. Наблюдавай внимателно дали работят всеки ден,дали използват къща за двойна работа и тн., че да можеш да извлечеш максимума от своята индустрия!

Бъди сигурен, че заплащаш труда на работниците си щедро, за да продължат да работят за теб, и бъди сигурен, че героят ти има достатъчно валута, с която да изплащаш заплатите!

Support

Comments (0)