eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Дневна активност |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 00:33

– Дневна активност -



Сега след като научи за най-важните продукти и умения в eDominations, трябва да ти обясним дневните активности. Има множество неща,които можеш да правиш в eDominations, някои от тях са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за да имаш прогрес в играта.Имай предвид,че в eDominations денят също е разделен на 24 часа. Някои дейности в играта могат да се използват само веднъж, а следващия път, в който ще можете да ги изпълните са чак на следващия ден.

Първото нещо, което ще направите всеки ден, е да РАБОТИТЕ и ТРЕНИРАТЕ. Не забравяйте да вземете наградите си след като сте изпълнили тези две задачи.

След като изпълните тези две задачи вече можете да работите в компаниите си като мениджър. Много е важно да работите в своите фирми всеки ден, защото продуктите, които произвеждате, ще ви донесат допълнителни печалби и след време могат да се превърнат във вашия основен източник на пари. Подобрете компаниите си повече, за да можете да произвеждате повече и по-добри продукти и съответно да увеличите печалбите си.

Да си член на военен отряд носи със себе си своите задължения. Всеки ден твоите командири и капитани могат да слагат различни битки като Дневна Заповед. Удряйки 500 енергия в тази битка ти ще изпълниш задачата и ще получиш награда състояща се от енергийна напитка и минохвъргачка. Също така тези удари, които ще хвърлиш на бойното поле ( Удари = Енергия/10, сиреч 500 енергия = 50 удара) ще се причислят към нивата на Военния отряд.Â

Това са най-основните Дневни задачи, които можеш да изпълняваш. Все пак, има доста други, които можеш да добавиш към геймплея си. Можете да станеш търговец и да продаваш продукти на домашния пазар или да се разпростреш в чужбина, политик, който да води своята партия, конгресмен, който да представлява своите хора, дори част от правителството,а защо не и Президент. Можеш също така да си проправяш път в йерархията в настоящия ти военен отряд или да създадеш свой собствен и да си негов командир от самото му начало. Можеш също така да бъдеш и журналист и да публикуваш статии.

Можеш да бъдеш войник, който пламенно защитава своята държава или да смениш гражданството си и да започнеш нов проект. Чети нашето Уики и научавай за различните начини как да подобриш играта си тук. В играта има безброй възможности, стига правилата да не се нарушават.

Support

Comments (0)