eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Постижения |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 00:36

- Постижения -


Докато вие изпълнявате редицата дейности в играта, ще откриете, че много от тези дейности са свързани с медали! Всеки гражданин има секция с получените медали на своя профил. Медалите също така те възнаграждават с определен брой злато всеки път като спечелиш такъв. Играй разумно и медалите ще започнат да ти печелят злато и ще ти дадат възможност да започнеш да изкачваш стълбичката в играта малко по малко. Нека ти обясним как да печелиш медалите.

Усърден работник : Този медал се дава на всеки 30 дни кликания на бутона Работи. Този медал се дава САМО когато работиш за своя работодател, не и в своите фирми. Работата с къща не се брои повторно за медала! Получаваш 5 злато.

Член на конгреса : Този медал се дава всеки път, когато играчът стане конгресмен чрез избори. Конгресменският медал не се дава когато станеш член на правителството. Получаваш 5 злато.

Държавен президент : Този медал се дава на играчите, избрани за президент на държавата си. Медалът не се дава, когато играч стане президент чрез закон за импийчмънт. Получаваш 5 злато.

Медиен Магнат : Този медал се получава когато играч достигне 100 абонати към вестника си. Вестниците са най-често срещаният метод за изразяване на мислите на играчите. Бъди сигурен,че публикуваш интересен материал, който ще впечатли читателите и то материал, който не противоречи на правилата! Печелиш 50 злато.

Герой на Битката : Медалът се дава, когато играчът достигне най-висока щета в единичен рунд на дадена битка за която и да било страна. Медалът се дава както за директни битки, така и за въстания. Получаваш 3 злато и 5 енергийни напитки!

Герой на Кампанията : медалът се дава на играч с най-много щета в цялата битка( всичките 3 рунда взети заедно). Само 1 гражданин получава този медал и трябва да има най-много щета и от двата лагера. Получаваш 5 злато

Бележка : Общата ти щета в битката може да ти донесе медала Герой на Кампанията, дори да не си спечелил медал Герой на битката или дори твоята страна да е изгубила самата битка.
Герой на Революцията е медал, който се дава на играч, който започне въстание в даден регион, а самото въстание завърши с освобождаване на региона от окупация. Наградата е 5 злато.

Супер Войник е медал, който се дава на играч за всеки 250 сила,които натрупа – Което ще рече, че играчът получава този медал, когато достигне 250 сила,после 500, после 750 и тн.. Печелиш 5 злато!

Обществен деец е медал, който се дава на играчите, които канят други хора в играта, а самите новодошли достигнат 20 ниво(още известни като реферали). Няма лимит на това колко човека можете да поканите в играта, а това има множество облаги. За всеки медал,спечелено злато от този медал или покупки на злато от магазина, вие ще получавате 10 % от неговото злато в Платени услуги. Активността по това направление може да се окаже една от най-изгодните възможности за трупане на злато на играчите. Можеш да откриеш своя реферален линк с който да каниш хора в Платени услуги, на същото място, откъдето и ще взимаш златото си! Медалът ти дава 5 злато.
Â
Обещаващо бъдещесе дава всеки ден на топ 10 хората с щета за деня в двете категории – от ниво 0 до 99 и от 100 до 199. 50 злато награда.

Бъди смел и ще бъдеш възнаграден! Участие в битките може да ти донесе награди също! Има определени изисквания, но участието в битки на своята държава например винаги ще ти носи печалби! Като алтернатива можеш да избереш да помогнеш на своите съюзници или да се биеш на страната на въстаниците в някоя битка!

Истински патриот :Медал, който се дава всеки път когато се биеш за своята държава и достигнеш необходимото ниво щета.Наградата е 4 злато.

Истински съюзник : е медал, който се дава на всеки играч, който се бие за своите съюзници (държави, с които твоята е подписала пакт за взаимна подкрепа). Този медал се отнася само за директните битки. Печелиш 4 злато

Истински революционер : е медал, който се дава на играчи, които се бият за въстаниците във въстания. Печелиш 4 злато.

Бележка : ако се биеш във въстание на своята страна, то ти печелиш точки за медала истински патриот, не истински революционер.

Топ боец: Медал, който се дава на играчите, които са нанесли най-голяма щета за въпросния ден.Печелиш 15 К5 адреналина.


Сериозните битки могат да те възнаградят с по-големи медали! Когато даденан битка достигне 100 000 удара следните медали се отключват. След това в зависимост от страната за която биеш и развоя на битката могат да се отключат следните постижения.


Завоевател : Направи най-голяма щета за ТВОЯТА страна (като атакуваща страна) и спечели биткат! Печелиш 25 адреналина.

Защитник : Направи най-голямата щета за ТВОЯТА страна (като защитник) и спечели битката! Печелиш 25 адреналина.

Уайпър : Направи най-голямата щета за ТВОЯТА страна (атакуваща страна) в битка за последния регион на противника! Печелиш 35 адреналина.

Спасител : Направи най-голямата щета за ТВОЯТА страна (като защитник) в последния регион, който защитаваш и спечели битката! Печелиш 35 адреналина.

Претендент : Изпълни седмичния евент за да получиш награда от 5 допълнителни адреналина!

eDominations : Ще получаваш този медал на всеки 365 дни, в които си се логвал в играта (когато влезеш в профилната си страница). Печелиш 500 злато, 50 адреналина и 1000 енергийни напитки.

Легенда на месеца : Всеки месец, топ 10те играчи с най-много щета печелят този медал! Няма специална награда към него, освен редкия медал!

Support

Comments (0)