eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Валутен пазар |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:31

– Валутен пазар -



Валутният пазар е от ключово значение за играта, защото обмяна на валута-злато се случва именно тук.

Тъй като валутата е основен инструмент при работа с фирми и заплати, то това рефлектира и върху отношението между валута-злато. В края на краищата валутата може да се каже, че има местно значение, докато златото е това, което е от глобално значение. Също така е добра идея печалби от обмяната на валута в злато е добре да бъдат обърнати в създаването на допълнителни фирми, за по-големи печалби.

Валутните пазари също така са уникални за всяка отделна държава и предлагат възможността за обмяна само на въпросната валута.Във валутния пазар няма никакви данъци и такси.

Държавите имат известен контрол върху този пазар тъй като разполагат с определен брой закони (или могат да изберат да не го правят) като Дари и Печат на пари- 1 злато = 200 местна валута. Често срещана борба в играта е валутната, при която държавите нарочно увеличават или намаляват цената на дадена валута с цел икономически загуби за противника си.Â

Имаш право на максимум 5 оферти на работния пазар във всеки един момент. За да пуснеш оферта на валутния пазар на друга държава първо трябва да пътуваш до някой от тези региони. Също така можеш да използваш валутния пазар на своята държава във всеки един момент, просто избери флага на твоята държава.

Бележка : Офертите на Стоковия и Валутния пазар няма да бъдат видими ако са стояли там повече от 30 дни. Тези предмети и валута/злато си остават твои, но за да ги използваш трябва първо да откажеш офертите.

Support

Comments (0)