eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Пазар за компании |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:33

– Пазар за компании -


Пазарът за компании е мястото, където ти ще можеш да взимаш компании срещу злато.

Това е единственият пазар, в който валутата не участва изобщо.

Пазарът за компании е мястото, където златото е единствено средство за размяна. Играчите обикновено разрушават фирмите си за 50 % от тяхната стойност, но други пък предпочитат да ги продадат за по-голяма цена (Например компания,струваща 70 злато, е по-добре да бъде продадена за 50, отколкото разрушена за 35).

От другата страна пък, винаги е по-изгодно за купувачите да вземат такава фирма на намалена цена, вместо да плащат пълната й цена за създаването. Така че е добра идея тези играчи, които искат да построят специфична фирма, първо да погледнат в пазара за компании, така че да могат да спестят злато.

Все пак има някои рестрикции при продажбата на компании. Играчите не могат да продават компании, които са били създадени преди по-малко от 10 дни. Също така компании от 5то качество не могат да бъдат продавани.

Важно е да се уточни, че фирми, придобити чрез Пазара за компании, не подлежат на облагане и съответно в хазната не влиза злато от продажбата им.

Support

Comments (0)