eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Смяна на гражданството на военния отряд |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:39

– Смяна на гражданството на военния отряд -



Относно смяната на гражданството на военния отряд трябва да споменем, че имаше големи промени с предишната сходна механика в играта. Прочети внимателно как става това!

* Смяната на гражданството на Военния отряд и на Военната организация сега е едно и също нещо. Ако преместиш военния си отряд в друга държава, това значи, че ще преместиш и Военната организация там.

* Единствено Командирът може да предложи смяна на гражданството на военния отряд и трябва да има 100 злато в профила си(личния) когато заяви това желание.

* Единственият, който може да одобри тази смяна на гражданството, е Министърът на Войната на държавата и той трябва да плати 100 злато от себе си(не от държавната хазна)

* Има срок на изчакване от 90 дни преди да можеш отново да преместиш организацията си. Това изчакване не се отменя дори ако молбата е отказана от Министъра на Войната. Златото не се възвръща.

* Можеш да местиш организацията колкото пъти искаш.Важното е горните правила да са спазени.

Ето и няколко снимки, които ще ти помогнат визуално да си представиш как стоят нещата със смяната на гражданството


Командирът трябва да отиде на менюто на военния отряд и да кликне горе в дясно на малкото колелце за да отиде на Настройки. След това да избере държава и да натисне EDIT :
https://i.ibb.co/rxfvX4y/MU1.jpg

След като молбата е изпратена, Министърът на войната може да избере да одобри или откаже молбата от Държавна Администрация – Военна насока. Той ще може да приеме(срещу 100 злато) или откаже молбата.

https://i.ibb.co/MCjtvGs/mu22.jpg

Support

Comments (0)