eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Paypal / Stripe |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:49

- Paypal / Stripe -


Продуктите и офертите може да бъдат различни след време, но тази статия е просто ориентировъчна тъй като предлага продукти и оферти валидни към 30 Януари 2020г. Ако имате някакви въпроси винаги можете да се свържете с нас на лични съобщение.

Бележка : Запознай се добре с награждаващата система за покупки в играта, наречена еДомиум точки! Кликни тук за да научиш повече!

Начален пакет : Ти си нов гражданин на нашия еСвят или се завръщаш в играта ? Не е необходимо да чакаш 25 дни за да придобиеш необходимия брой сила, че да получаваш по 4 злато за всеки медал Истински Патриот/ Истински Съюзник или Истински революционер!Закупуването на този пакет ще ти даде определен брой сила както и злато, което да ти помогне да оцелееш в този еСвят!За да закупиш този продукт ти трябва да имаш по-малко сила от предложената в офертата и да знаеш, че това е еднократна оферта!

Енергиен пакет : За тези граждани, които спешно се нуждаят от още енергия за да се бият на бойното поле и търсят най-добрата оферта! Към момента няма ограничение на броя енергия, който може да бъде закупен, а с всеки подобен пакет ти ще получиш и к5 бустер, за да може щетата ти да е максимална!

Малък/ Среден/ Голям военен пакет : Активните бойци в нашия еСвят използват тези пакети, за да бъде използвана енергията им на макс! Отключи този уникален 30 дневен увеличение на щетата, заедно с допълнителна енергия, работни точки и к5 бустер! Можеш да закупиш само по 1 такъв пакет на 30 дни (колкото е и срокът на допълнителната щета, която той ти носи). Комбинирай този пакет с к5 бустер и ще вкарваш възможно най-добрата щета на бойното поле!

Максимален военен пакет : За тези от вас, които наистина искат да бъдат най-добрите войници! Спечелете специалните предмети за всеки рунд на битката – АК47/Панзери и Фалкони! Особено важно е за играчи, които харесват 8х множителя на Фалконите,, тъй като това е много труден за печелене предмет и го предлагаме главно като награда от евенти! Както винаги, ние ще ти дадем и к5 бустер, за да може енергията и оръжията ти да бъдат използвани на макс.Няма ограничние за броя подобни пакети, които могат да бъдат закупени!

Пакет Злато : Всеки гражданин в играта се нуждае от злато, затова сме ви приготвили и съответната оферта в Платени услуги! Закупуването на злато има много привилегии, като на първо място – звезди за премиум потребител на профила ти! За всеки 1000 закупени злата ти получаваш по 1 звезда! Получаваш също така и 5 % допълнително злато при всяка покупка за всяка налична звезда на профила ти!

Пакт за Съревнование : За да можеш да отвориш тези пакове трябва да имаш минимум 1000 закупено злато и да имаш по-малко от офертата! Имай предвид, че тези пакети са динамични в зависимост от максималната сила в играта! При купуването на тези пакети ти ще имаш толкова сила, колкото пише на самия пакет. Силата не се натрупва.

Малка сила: Увеличава силата ти с 90 % от максималната сила в играта!

Средна сила : Увеличава силата ти до 95 % от максималната сила в играта!

Голяма сила : Увеличава силата ти до 98 % от максималната сила в играта!

Бележка : Няма да ви предложим максимален бууст на силата тъй като ценим нашите най-стари играчи, които са били с нас от ден 1ви на играта!

Support

Comments (0)