eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

КАК ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЗА ПАРТИЕН ПРЕЗИДЕНТ |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:51

https://www.edominations.com/public/tuts/partyscreens/apply.png


КАК ДА СЕ КАНДИДАТИРАШ ЗА ПАРТИЕН ПРЕЗИДЕНТ


Изисквания :Â

* Бъди член на партия
* Може да се кандидатираш всеки ден
* Трябва да имаш поне 15то ниво за да гласуваш.

Не е нужно да споменаваме, че гръбнакът на всяка демократична система са политическите пртии.

Всеки играч може да създаде своя собствена политическа партия срещу 40 злато. Също така всеки играч има правото да се присъединява към която и да е политическа партия в страната си. Гражданите не могат да се присъединят към политически партии, които не са базирани в тяхната страна.

На 25то число всеки месец, партиите провеждат вътрешни избори за да решат кой ще бъде Партийният президент през следващите 30 дни. Тези избори са важни единствено за членовете на самите политически партии и само те имат правото да гласуват. Самата държава не я касаят тези избори. Кандидатът с най-много гласове става партийният президент. Ако има само 1 кандидат обаче то той ще се нуждае от поне 1 глас за да стане Партиен президент.

Партийният президент има пълен авторитет върху решенията на политическата партия. Той, разбира се, може да се съветва с другите членове на партията, но крайното решение е изцяло негово.

Support

Comments (0)