Ден први |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Social interactions and entertainment - 7 - 26 Apr 17 16:30

Малку хаотично ко за почеток на играва. Прво, додавањето на пријатели е малку ретардирано. Второ, не можеш да ги искористиш работниците доколку веќе си ги изработил фирмите како менаџер. Трето, многу ниски цени на плати и на raw материјали. Не знам колку е исплатливо да тераш бизнис. Четврто и последно, пријавувајте се кои сте на ереп. Овде ElektrodataNaTiger, ex Filipi. 
v+s и оставајте линкови од весниците, да кликнам и кај вас.

Support

JohnnyG

Comments (7)

26 Apr 17 16:38
Tanque 1

s3 https://www.edominations.com/en/newspaper/270

26 Apr 17 16:38
JohnnyG

https://www.edominations.com/en/article/227

26 Apr 17 17:01
criadonline the Ghost

s6 v3 https://www.edominations.com/en/newspaper/166

26 Apr 17 17:05
ludimax

https://www.edominations.com/en/newspaper/39 s7v4

27 Apr 17 04:00
BachoEbacho

@criadonline the Grear s117 @ludimax s9

27 Apr 17 08:08
BETEPAHOT

u pravo si. sub ekonomijata ke se sredi, jas od veteranite sum znam :P :D

28 Apr 17 04:13
ATEHTATOPOT

31