Еј јо чао! |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - First steps in eDominations - 2 - 26 Apr 17 16:38

поима неам шо е со играва ама звучи интересно! Ако сака некој да ми објасни зашто треба да се има весник :D

Support

BachoEbacho

Comments (2)

26 Apr 17 16:43
BachoEbacho

Преку весници се објавуваат дневни наредби за војување, се пуштаат претседателски програми за избори, конгресмени се фалат зашо треба нив да ги гласаш, се оставаат линкови од цицки за после шупаци да те рипортнат. Демек демократија

26 Apr 17 16:46
JohnnyG

фала брат. ке пуштам линкови од цицки обавезно.