Супер почеток |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - First steps in eDominations - 3 - 28 Apr 17 02:13

Откако поминаа 2 дена од почетокот на играта можам да кажам дека солиден старт имаме, во поглед на бројка нешто помалце од 200, и супер направен дмг во тренинг битката од админите. Не трошете залихи ресурси за ништо освен за мисиите. Знаете и во претходната игра колку битки добивме против посилен противник само поради добрата организираност.

Сите што можете носете нови играчи додека има поволни услови за тоа (1 тренинг центар, само ниво 1 мала е разликата меѓу регистрираните на прв и на петти ден), тоа значи појака македонија, појаки вие ради реферали и полесна и поинтересна игра за нас, повеќе луѓе на четови, повеќе идење на пиво, повеќе частење од LAZARUS... :D 

Се молат 2клик играчите да не трчаат по конгрес медали бидејќи активноста на конгресот во првите месеци е од големо значење. Медалите ќе ви дојдат со тек на време. 

http://image.prntscr.com/image/6ef7cbae90794cf592ceb06c511310eb.png
За тоа колку ни е солиден почетокот говорат и бројките. 

Единствен дискорд канал на Македонски играчи е овој. На него лесно ќе пратите наредби од владата што ќе се формира, кај се пука што се прави, канал за трговија дружба тролање и прцање (тие што не го знаат терминот сега ќе ме мислат фегoт). Се што не ви е јасно може да прашате на каналот. Би било убаво сите нови играчи да се приклучат на истиот. 

И размрдајте го малце МЕДИА модулот не само Sub4sub :P. 

Support

Brljo87BachoEbacho

Comments (3)

28 Apr 17 17:55
Brljo87

o/

29 Apr 17 04:27
krume

o/

02 May 17 18:20
Chimera

-1 OR 2+446-446-1=0+0+0+1 --