ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ |

Published in Greece - Political debates and analysis - 7 - 28 Apr 17 06:09

Καλησπέρα φίλοι και συμπολίτες της χώρας μας.
Το παιχνίδι στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή διανύει τα πρώτα βήματά του.. Ακόμα η κοινότητά μας είναι μικρή, χωρίς προβλήματα και χωρίς εσωτερικές διαταραχές..
Θεωρώ άκρως βασικό και σημαντικό να παραμείνει έτσι.. Αδιάσπαστη και χωρίς εσωτερικές διαμάχες.. Δουλειά όλων μας είναι να καταφέρουμε να την μεγαλώσουμε αριθμητικά, χρέος μας όμως είναι να διατηρήσουμε την εσωτερική μας ηρεμία και την ενότητά μας..

Για να μην μακρυγορώ και για να μην σας κουράσω, θα ήθελα να ζητήσω δημοσίως την στήριξή σας, προκειμένου να αναλάβω την πρώτη και κατά τη γνώμη μου ίσως και πιο σημαντική Προεδρία της χώρας μας. 
Είναι πολύ σημαντικό στα πρώτα μας βήματα να θέσουμε γερά και σταθερά θεμέλια τόσο στρατιωτικά όσο και πολιτικά. 
Περιβαλόμαστε από ενεργές χώρες και πιστεύω πως το πρώτο μέλημά μας θα πρέπει να είναι η δημιουργία ενός δυνατού και σταθερού πυρήνα, που θα εγγυηθεί την ασφάλεια των συνόρων της χώρας μας.

Οι περισσότεροι με γνωρίζεται από το eRep. Είμαι ένας έμπειρος παίκτης που ασχολούμαι με αυτά από το 2008. Είναι κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό τα πρώτα βήματα της χώρας μας να γίνουν αργά, σταθερά και από άτομα που δεν τους λείπει η εμπειρία. Κοντά μας θα μάθουν πολλά πράγματα οι νεότεροι προκειμένου οι έμπειροι να γίνουν γρήγορα περισσότεροι.

Σε περίπτωση επικράτησης της υποψηφιότητάς μου στις εκλογές, δεν περισσεύει κανένας. Ο οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει αυτομάτως να ξέρει πως έχει μια θέση κοντά μας.

http://image.prntscr.com/image/5544e20775bf471e8c07e8bb29628297.png

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να έχω την στήριξή σας.
Με εκτίμηση,
Carvallio, Υποψήφιος Πρόεδρος.

Support

tezakiaszakaD0om

Comments (7)

28 Apr 17 06:23
Alexander The Great

voted

28 Apr 17 06:46
Delacroix

Πρόεδρα, για συμμαχίες κτλ θέλω ν ακούσω πλάνα και προτάσεις! Στα βασικά, όλοι καλοί είναι κι όλοι μπορούν να τα καταφέρουν! Αν είναι για άλλη μια φορά ΚΑΙ εδώ μέσα να συμπορευτεί η χώρα με τούρκους να μας το πείτε να το ξέρουμε! Μη νομίζετε ότι θα έρθουν πολλοί αν συμβεί ΠΑΛΙ κάτι τέτοιο ΟΥΤΕ πως θα υπάρξει διαφορά από ερεπ, ερεβ! Πάλι με τα ρούχα μας θα τρωγόμαστε, το τριπάκι θα γίνει φουλ pay to win γιατί πιάσαν το μήνυμα από το ερεβ ότι υπάρχει πεδίο/αγορά για τέτοια παιχνίδια ακόμη!

28 Apr 17 06:48
tezakias

Καλη επιτυχεία!

28 Apr 17 07:16
fLYING

Voted

28 Apr 17 07:42
N4zGuL

voted

28 Apr 17 08:52
Sp0ke

s2 Καλή επιτυχία, υπολογισέ με

28 Apr 17 09:10
tsigger

ψήφος και sub καλή επιτυχία φίλε :)