Propaganda news

Today, we show the world our true strength. Perhaps it will give you some as well. Log in Register

Kako probuditi Hrvatsko tržište |

Published in Croatia - Political debates and analysis - 13 - 18 Aug 17 11:55

Sirovine tj raw materijal je potreban svima jer bez njega ne bi mogli proizvoditi hranu, kuće o sve vrste oružja.
Dok je nama nekima raw mala sitnica jer nam ga je potrebno dnevno možda do 1-2k nekima je potrebno puno više. Kao tipa igračima koji imaju državne firme tipa khuta koji proizvodi svakodnevno ds-ove te bolnice te tipa igračima kao PolarB3ar i Wiperbh koji koriste dnevno i po 30k raw materija kako bi imali punu proizvodnju svojih firmi.


Naravno ako pogledate s jedne strane to je preko 60k rawa minimalno koje se pokupuje kroz dan ako gledamo samo njih dvoje a znamo da imamo i dosta drugih koji isto kupuju raw ali ne u takvim količinama ali stvarna brojka je puno veća. Naravno ako se taj raw  kupuje na našem tržištu onda sav taj novac ostaje u našem sustavu i tako država zarađuje više te ima neki solidan prihod u državnu kasu a ako taj raw se kupuje kod stranaca onda mi praktički bacamo taj novac van jer se s njim stranci obogaćuju dok mi postajemo sve siromašniji.

Pa ajmo pogledati malo tablicu da vidimo zašto je bitno da se sav raw kupuje na našem tržištu.


https://image.prntscr.com/image/NjGH800TQzC9RBAoXfjaRg.pngKao što vidite na primjeru tablice od 10k raw materijala, naši porezi su sitni a zarada je pristojna te ako imate na umu da jedna tvornica dođe 25g bilo kojeg rawa onda lako možete i izračunati kad ćete vratiti uloženo. Ali da ne računate zato sam ja tu:


HRM 25g - 600 rawa proizvodnja = 45 500 / 600 = 76 dana 
FRM 25g - 600 rawa proizvodnja = 50 200 / 600 = 84 dana 
WRM 25g - 600 rawa proizvodnja = 56500 / 600 = 95 dana 


Ako sada po ovima cijenama uložite 25g u ovu jednu rawaru, ovisno o kojoj je riječ za toliko dana ćete si vratiti uloženo i dalje je sve profit.

A sada nekome to loše izgleda, ali zamislite da imate 10 rawa WRM koje proizvode na dan 6000 rawa koje se prodaje po tim cijenama to vam je dnevni prihod od cca.  570 HRK ili 2.8 golda. 



A sad ako gledamo zašto je to bitno za državu i zašto vam pišem ovo sve, najbolje je da pogledate tablicu prvo. Jer nama je svima važan samo WRM materijal jer on proizvodi sva oružja i njega svi kupuju kod nas.


https://image.prntscr.com/image/kFA2bXjRT8ODZyPPc1B_AQ.png
Samo Polar i Wiper troše dnevno oko 60k rawa te ako dodamo ostale za koje ne znam, mogli bi to staviti 100k ali tu ima duplo više kupaca i puno više rawa u opticaju  ali vam ja samo želim dati jednu sliku ovoga svega.

Ako dobro pogledate tablicu vidite da država uzima jedan lijepi porez od toga no ono što je još ljepše to je da se dnevno izvrti oko 8k HRK-a samo na tom tržištu i to WRM a kad ubrojimo druge raw materijale, možete lagano skužiti da je naše tržište mali rudnik zlata. A sad dali ćete to vi iskoristiti to ostaje na vama.


Ono što sam htio kratko pokazati je to da nama jako fale sirovine na tržištu i da naši ljudi odlaze van te kupuju od stranaca te tako svi ovi goldi odlaze kod stranaca te se njih diže dok mi ostajemo na istome.
Naravno imamo dosta malenih proizvođača koji bi mogli još više se upustiti u tu granu proizvodnje jer rawa uvijek treba i on se najlakše proda a kako je igra tek u ranoj fazi on će još dugo mjeseci biti tako profitabilan.

Htio bi pozvati sve da stave višak rawa na tržište i da se omogući našim igračima domaći raw ali isto tako zamolio bi sve da spuste malo više cijene jer zasad smo mi među skupljim zemljama s rawom te ako netko ode van kupiti tipa Wiperbh  (30k rawa što wiper dnevno troši puta 7 dana to je 210k rawa tjedno što je oko 17k HRK ilitiga oko 100golda tjedno ) to je tjedno 100 golda što odlazi strancima a ne nama i to samo od jednog igrača a mi ih imamo dosta koji troše i više jer smo puni stranaca. Pa na kraju možemo reći da imamo nekih cca. 300 golda i više profita tjedno samo na WRM.


Zato još jednom velim, stavljajte svoje raw materijale na tržište i spustite malo cijenu jer razlika od par HRK nije bitna vama toliko  ako vam to donese malo manji profit jer sada imate najbolju šansu da iskoristite sve ovo i zaradite dosta golda samo tako. Nemojte biti pohlepni i propustiti priliku za zaradu ili dopustiti da nam igrači odlaze van kupovati jer vama to ništa sada ne znači a dugoročno čete osjetiti jako na računu.


I kao uvijek, ako netko ima pitanja ili nije razumio nešto slobodno neka mi se javi na pm

Support

spagespagespagemaxzarazniMedoAntimonPolar B3arHrvojejecarKimKiKiOpsyen

Comments (13)

18 Aug 17 12:01
spage

Todoriću pederu

18 Aug 17 12:03
M4gnusVELIKI

uvijek najjeftiniji :P o7

18 Aug 17 12:06
maxzarazni

vote

18 Aug 17 12:12
Nino19

Evo spustam sada wep raw o7

18 Aug 17 12:13
virus jack

profit pocinje zapravo onog dana kada se pokrene rawara,ulog se zaboravlja i pocinje kapanje lovice na duge staze...iz clanka je vidljivo i da ulog bude vracen u nekom roku ako te novce posudite od sebe sada,npr. one koje cuvate za q4 tc i odmah i ulozite necete biti na gubitku a drzava ce dobiti novi zamah i potreban raw za razvoj.

18 Aug 17 12:46
Medo

Super članak. Evo ja krećem...Ako netko ima za posuditi 50 golda za 2 raware bio bi mu zahvalan. Vraćam čim dobim od medalja 😉

18 Aug 17 13:39
Giove

rješenje je da gorki podigne plate.

18 Aug 17 13:39
Polar B3ar

Nino spuštaj cijenu 🤣🤣

18 Aug 17 14:34
Hrvojejecar

Ja nemrem više proizvoditi, storage mi full :/

18 Aug 17 17:10
Opsyen

svi za Å¡ank!...tj,na market...

18 Aug 17 22:05
Romanian gipsy boy

Odličan članak, o7

19 Aug 17 02:43
Praedator

vote

19 Aug 17 19:57
Antimon

Stavi ga na kitu. Tako se budi.