Nearly First National

Log in Register

Вітаю в еДомінації! |

Published in Ukraine - First steps in eDominations - 4 - 28 Apr 17 09:57

Вітаю в еДомінації!

Прошу наполегливо поставитися до прочитання цієї статті, адже в ній для Вас є дуже корисна інформація, котра допоможе розібратися у всіх початкових аспектах
гри.


Перш за все інтерфейс. 
Зліва Ви бачите панель, на якій (починаючи зверху) зображені:

1. Ваш нікнейм, аватар та індикатор, що вказує на Вашу присутність в грі. Натиснувши в будь-якому місці Ви побачите міні-панель з кнопками натиснувши на які, Ви потрапите:
1) На свій профіль, де вказується вся важлива інформація про Вас.
2) Налаштування, де Ви можете змінити нікнейм (однак обережно, адже ця функція платна), мову та встановити новий аватар.
3) Повідомлення, котрі надсилали Ви або Вам.
4) Кнопка виходу із гри.

2. Ваша країна, кількість усього Вашого золота та усієї Вашої валюти (в даному випадку гривні). Окрім того тут зображена вся Ваша енергія. Ви можете відновлювати 10 одиниць енергії кожні 6 хвилин. Однак для цього Вам необхідно мати на складі їжу. Нижче Ваш рівень.

3. Домівка. Натиснувши на неї Ви потрапите на сторінку, на якій зображені всі останні події в грі, чати (міжнародний і український), військові кампанії, та газети, з яких Ви можете черпати інформацію.

4. Мої будівлі. Тут є всі Ваші компанії, де Ви можете виробляти сировину та їжу (згодом зможете і зброю), а також Ваша робота. Тренувальний майданчик, котрий обов’язково потрібно відвідувати кожного дня. Склад, де зберігається все ваше «майно». Додаткові та стратегічні будівлі.

5. Битви. Тут зображені всі війни котрі йдуть в еДомінації.

6. Бізнес-центр. Ринок товарів дає змогу купити той чи інший ресурс (сировину, хліб, зброю тощо). Ринок праці дає змогу подивитися на всіх роботодавців у країні. На валютному ринку здійснюється обмін золота на гривню або навпаки. Ринок компаній показує, які компанії виставлені на продаж.

7. Суспільство. У розділі Моя країна Ви можете побачити інформацію про еУкраїну. Військовий загін дає змогу знайти свій військовий підрозділ. Партія відповідно партію.
Наступні 3 пункти не несуть цінної інформацію, а от на карті світу можна побачити політичну ситуацію.

8. Магазин - це розділ для донату. Не заходіть туди. 

9. Місії. На початку гри, місії - це Ваша вода і хліб, Ваш Бог та Аллах. Вони дадуть Вам початковий запас їжі та зброю.
Корисні поради:
— Ви можете долучитися до українського скайп чату eДомінації 
— На початку не йдіть одразу ж воювати. Так, війна в даній грі - це необхідна річ, вона є основним чинником підвищення Вашого рівня, однак якщо Ви витратите всю енергії на стрілянину і залишитеся без їжі, то опинитеся у дуже скрутному становищі. Перш за все - тренування та робота. Потім дивіться на місії та виконуйте їх.
— Маючи малу завдавану шкоду використовувати зброю для Вас - це марнотратство. Краще збережіть її для кращих часів.
— Ринок також можна використовувати як додатковий склад. Оскільки ємність початкового складу = 1000, то багато гравців використовують ринок задля зберігання там своїх товарів. Це й пояснює такі великі ціни на ринку. Зараз там бажано нічого не купувати.
— Після однієї із місій Вам дадуть будиночок і необхідно буде активувати його. Для цього зайдіть в розділ «Додаткові будівлі» і натисніть на нього.
— Ви можете продавати товари на ринку починаючи з 15 рівня.


Скайп еУкраины

Дискорд еУкраины 

Support

Immortal

Comments (4)

28 Apr 17 09:58
Alex Popovic

o7

28 Apr 17 10:08
BCEMpipec

Слава Україні!!!

28 Apr 17 10:47
lewushka27

Хех... ще одна гра типу еРепабліка

28 Apr 17 13:32
Wraith King

Файно є. Для новачків - саме те! Вотед ;)