Превод |

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 0 - 28 Apr 17 10:44

Превеждам ви това, което админите обявиха днес. Абонирайте се за моят вестник, ако искате да виждате преводите на важните съобщения! А сега ви превеждам съобщението от админите към всички играчи.


Здравейте отново,

Първо, ние искаме да ви благодарим на всички вас за, това че сте част от това. Ние виждаме, че играта расте все повече и повече с всеки изминал ден, както така някои държави вече направиха baby boom, други са я процес на подготвяне.

Да подкрепим нашата общност, днес ние добавихме във всеки акаунт 300 Q5 хляба. Така че битката може да бъде по свирепа и всички наши играчи да се развият и да почувстват играта.

========================

Ние, разбира се, трябва да обявим някои неща, защото получихме много въпроси по някои неща.
Тренироъчната сграда - получихме много въпроси покрай нея, така че сега ше отговорим на някои неща.
1. ТГ ниво 2 ще струва 20 злато и ще бъде валидна ден 20
2.ТГ ниво 3 ще струва 70 злато и ще бъде валидна ден 110
3.ТГ ниво 4 ще струва 170 злато и ще бъде валидна ден 200
Каква е целта на това решение:
-По-малка дупка в сферата на силата означава по-добър шанс за играчите да започнат играта след първите дни от отварянето й. Така че играчите могат да се развият по-добре, да имат шанса да разучат играта о да бъдат част от забавлението.
- Хората ще имат възможност да бъдат част от икономиката на държавата и да бъдат равни с други играчи. В противен случай, играчите не харчат злато, защото пазят за ТГ и по-този начин икономиката не се развива и затова се опитахме да избягаме от този проблем.Нищо не е по-важно от растежа на играта и ние вярваме, че това решение подкрепя точно това.

==========================

Ние получихме много оплаквания, че системата за рефералите не работи. Ние проверихме отново и установихме, че системата ни работи много добре. Но все пак, ние направихме някой подобрения, за да можем да бъдем сигурни, че играчите няма да изпитват затруднения.На регистрационното меню, под анти-спам ще бъде показано ИД число, така че да бъдете сигурни, че се използва правилен реферален линк.

==========================

Когато работеше БЕТА сървър, ние използвахме много Гугъл Формс, за да разпитваме играчите за развитието на играта. Чрез този начин, ние - админите и играчите се доверихме, че се развиваме в правилната посока.

=========================

Играчите ни помолиха за едно нещо и ние бяхме много изненадани от тази молба. Молбата беше преди да се направи нещо - да го обявим.И ние ще го направим!

=========================

В момента тече процеса на апликацията за Moderator, ако чувствате, че знаете добре английски и имате свободно време, участвайте в апликацията!
Искрено Ваш,
Екипа на eDomination 

Support

Comments (0)