ZERO NEWS GOOD NEWS

Log in Register

Προθεση ανάληψης προεδρείας |

Published in Greece - Political debates and analysis - 3 - 28 Apr 17 10:47

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να ανακοινώσω την πρόθεση μου να αναλαβω την προεδρεία το συντομοτερο δυνατον, ώστε να έχουμε ένα δυνατό ξεκινημα που θα θέσει σταθερές βάσεις για ενα ισχυρό κράτος. Δεν μιλαω για υποψηφιότητα στις προεδρικες εκλογες αλλά για το κρισιμο διαστημα μέχρι αυτές.
Λίγο πολύ γνωριζόμαστε, καλό θα είναι να δούμε αυτό το παιχνίδι σαν μια νεα αρχή και να μην επαναλάβουμε λάθη.  Ας παιξουμε μια φορά ΟΛΟΙ μαζί και ας δούμε που θα μας βγάλει αυτή τη φορα, ας το δουμε σαν ενα νέο ηλεκτρονικό λογαριασμο ο καθένας τον δικό του χωρίς μνήμη από το παρελθόν, τους ηλεκτρονικους μας εαυτους σαν λευκούς πίνακες όπως ίσως θα έλεγε ο Στρατηγος κάπου αλλού ;)

Αμεσες κινήσεις

Kήρυξη πολέμου στην Αιγυπτο ώστε να αποκτήσουμε μια δίοδο προς την μέση ανατολή και να προλάβουμε εξελίξεις, έτσι ώστε να έχουμε και έναν ενεργό πόλεμο και κατά συνέπεια χρυσά από το True Patriot.
Συναψη άμεσα όσο το δυνατότερο περισσότερων συμμαχιών με τα ισχυρότερα πληθυσμιακά κράτη σε πρώτη φάση μέχρι να αποκρυσταλλωθεί η εξωτερική μας πολιτική που τις πρώτες μέρες θα είναι παγκόσμια ρευστή.
Κρατικες εταιριες αμυντικου συστήματος και νοσοκομειου
Αμυντικό σύστημα αν είναι οικονομικα και τεχνικά δυνατόν σε καίρια περιοχή της επικράτειας μας καθώς και νοσοκομείο στα μετόπισθεν.

Προυποθέσεις
Η ομόνοια, η συνεργασία όλων και οικονομική συνεισφορά στο κρατος τις πρώτες κρίσιμες ώρες αυτοκυβέρνησης όπου θα είμαστε και ευάλωτοι σε τυχόν αιφνιδιαστικές κινήσεις.

Η προσπαθεια αυτή όπως είναι γνωστόν δεν συνοδεύεται από μετάλειο και δεν έχει δευτερες σκέψεις, όσοι έχουν το χρόνο και τη διαθεση είναι ευπροσδεκτοι, αν τελικα συμβούν τα παραπανω

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Support

Comments (3)

28 Apr 17 11:24
tezakias

Συμφωνω απολυτα αν ομως ολλα αυτα τα σχεδια τα αμεσα γινουν λιγο αργοτερα οταν θα δουμε τις πολιτικες και κινησεις των αλλων!γρηγορες κινησεις θα μας φερουν στα ιδια αποτελεσματα με το προιγουμενο παιχνιδι

28 Apr 17 11:35
count zero

Αν περιμενουμε τους άλλους την πατήσαμε λεω εγώ, εξαλλου αν δεν μας προκαλεσει κανεις δεν θα προκαλεσουμε κανενα

29 Apr 17 04:29
Delacroix

Άντε Κόμητα με το καλό! Ήρθε η ώρα σου μάλλον! Ισχύουν και για σένα όσα έγραψα στους άλλους υποψηφίους αλλά ξέρω ότι ήδη σ έχουν απασχολήσει στο παρελθόν παρόμοια θέματα.