Propaganda news

Today, we show the world our true strength. Perhaps it will give you some as well. Log in Register

[MoEducation] Predstavljanje Vlade eHR |

Published in Croatia - Political debates and analysis - 7 - 28 Apr 17 11:34

Pozdrav svim igračima eHrvatske,

kako već neki znate, admin nam je u SVOM ČLANKU objasnio kako će izgledati prvi izbori i kada će se održati. Za one koje ne znaju izbori za sabor su sutra 29.4 ili DAN 4 te oni koji se još nisu pridružili mogu se ovdje na OVOM LINKU jer danas je zadnji dan kad se možete kandidirati za sabor ( imajte na umu da morate biti min. 16 lvl ).

Zašto vam ovo govorim ?

Govorim vam zato jer za 7 dana slijede izbori za predsjednika te su stvari sad malo ubrzane te će nam trebati svaki aktivan igrač kako bi krenuli u bitke što spremniji i organizirani. 

.....................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................


Trenutno imamo organiziranu vladu i odabranog predsjednika ali ovim putem pozivam sve igrače koji se žele aktivno uključiti u rad vlade ili žele pomoći da se jave dolje u komentare ili nekome od dolje navedenih igrača.


Makarov će biti novi ministar obrazovanja te službeni glasnik vlade te vas ovim putem pozivam da se subate na moje novine kako bi uvijek pravovremeno dobili potrebne informacije od vlade.

Dundalk , Khutawrya101 , Apollon su dio tima za Vanjsku politiku 

rissic , Overk , Vertig su dio tima Ministarstva Obrane 

mac1990 , Cive , kocunar su dio tima za ekonomiju tj Guverneri

motorina će preuzeti predsjedničku fotelju Kao što vidite imamo neku dobru podstavu ali nam još fale igrači za MoD te MoFA te za dio tima ekonomista.

Svaka pomoć nam je dobro došla, ako mislite da imate vremena za takve stvari ili jednostavno želite pomoći onda se slobodno javite bilo kome gore na popisu ili direktno našem budućem predsjedniku motorina.


Isto tako zamolio bi vas da date vote OVOM ČLANKU od kolege Dundalk kako bi nas eSvijet više upoznao :)

Support

Dundalkmiki1988

Comments (7)

28 Apr 17 11:35
Dundalk

o7

28 Apr 17 11:37
kocunar

o7

28 Apr 17 11:39
maxzarazni

o7

28 Apr 17 11:42
Medo

o7

28 Apr 17 11:44
Murkoff

o7

28 Apr 17 12:00
Alkos

o7

28 Apr 17 15:15
GrgaVLP

o7