Ziarul pe surse

Log in Register

Guvernul Romaniei: tiparire de moneda |

Published in Romania - Financial analysis - 1 - 13 Sep 17 23:33

                                                                                 
 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/70/Coat_of_arms_of_Romania.svg/64px-Coat_of_arms_of_Romania.svg.png

     Bine v-am gasit prieteni, guvernul Romaniei a decis tiparire de moneda pentru a mari stabilitatea ratei de schimb ron/gold la 0,005, lucru care poate imbunatati piata de marfuri romaneasca.


     Cetatenii care vor sa isi tipareasca pe cont propriu moneda folosind goldul personal, vor beneficia de o suventie de stat de 10% din goldul folosit. Prin urmare daca un cetatean roman foloseste 10 gold pentru a-si tipari moneda, va fi ajutat de catre stat cu 1 gold astfel incat suma de roni primita de cetateanul respectiv nu va fi de 200 ci de 220 roni.

     Practic statul ofera o dobanda aproape instant de 10% cetatenilor care doresc sa schimbe goldul cu roni, sau daca vreti, este ca si cum un jucator ar cumpara gold la 200 si l-ar vinde in profit la 220.

     S-a hotarat in guvern un maxim de 1k gold pentru aceasta tiparire de moneda, nu se vor accepta cereri daca limita maxima a fondului de gold strans este atinsa. Daca in schimb nu se va atinge pragul de 1k gold total, orice cetatean este liber sa participe cu orice suma de gold doreste si desigur participarea este facultativa.

     Perioada de contributii la fondul de gold tine pana duminica dimineata la ora 10.00 ora Romaniei. La day change se va trage linie, totalul goldului strans va fi donat in trezorerie si se va publica tabelul participantilor si sumelor de roni cuvenite. Tot duminica se va lansa legea de tiparire de roni iar dupa 24 de ore cand legea va fi trecut, se va da lege de donatie catre cepeu pentru suma totala de roni de distribuit participantilor cu dobanda de 10%.

     Sumele de gold vor fi stranse pe contul meu pentru centralizare, calculul dobanzii de 10% cuvenite fiecaruia si urmarirea procedurii de distribuire a ronilor. Deci participantii imi vor dona suma de gold cu care vor sa participe pana cel mai tarziu duminica dimineata inainte de day change. 

     Sunt acceptati ca participanti la acest program doar cetatenii romani.


     Insist ca donatia sa fie insotita cu un mesaj privat in care sa mentionati ca goldul este pentru tiparirea de moneda.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/53/SIGLA_GUVERNULUI_ROM%C3%82NIEI.jpg/120px-SIGLA_GUVERNULUI_ROM%C3%82NIEI.jpg
In numele guvernului Romaniei,
Joerx

Support

altmasaltmasVladdinArdeal01

Comments (1)

13 Sep 17 23:45
dgyx1983

o7