[КАНДИДАТУРА ЗА КОНГРЕС] BachoEbacho |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 4 - 28 Apr 17 16:44

Во очи првите избори за конгресмен, ја поднесувам својата кандидатура. Она што треба да го знаете за мене е дека сум екс Коштаплер, човек од доверба, ученик на ГОЛЕМИОТ СТРУМЈАНИН. Ќе се залагам за закони кои ќе бидат во корист на економијата и агресивни воени аспирации кон нашиот јужен сосед. Кандидиран сум преку партијата ТМОРО. 


Во духот на старите добри времиња на овој тип на игри, како и самата статија, ви должам одредени фотографии.

http://ilarge.lisimg.com/image/9296830/800full-elsa-jean.jpg

http://i.imgur.com/jDx86Mr.jpg

http://i.imgur.com/jSKDLWn.jpg

Support

ATEHTATOPOTATEHTATOPOT

Comments (4)

28 Apr 17 16:48
mochko

Има цицки. Има воут.

28 Apr 17 16:51
Ivan 1212

Подршка о/

28 Apr 17 17:32
ATEHTATOPOT

o7

28 Apr 17 17:39
A T I L A

o7