Кандидат за конгресмен-Benito Amilcare M |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 6 - 28 Apr 17 17:12

Поздрав еМакедонијо !

Доаѓа важниот ден во месецот а тоа  изборот за конгресмен а воедно се првите избори за тоа место, пред се најважно е  тие што ќе ја добијат таа функција е да се залагаат за  еДржавата и да се трудат политички и економски да се дигне на задоволително ниво не е битно од која партија или пак единица доаѓаат иако моментално има 2 единици и 2 партии, и уште важна улога е тој играч да биде доста активен.Ако ме изберете како конгресмен на наредниве избори ветувам колку што можам ќе се залагам за еМакедонија,пред се ќе соработувам со идните конгресмени нормално ако ме изберете за мене соработката е многу важна меѓу играчите  ако и не клучна  за успех во играва така и во реалниот живот.Нека победи најдобриот  кандидат и за крај со среќа на сите кандидати за конгресмени.

Support

ZagodMK

Comments (6)

28 Apr 17 17:13
StrongHold

1st

28 Apr 17 17:14
A T I L A

o7

28 Apr 17 17:41
Hitman79

Yess

01 May 17 09:37
TBPTKO

https://www.edominations.com/sr/article/758

04 May 17 02:57
El Pistolero

https://www.edominations.com/en/newspaper/916 s4s

22 May 20 06:05
Mkd Macka

Ffff