Day 1,000 Jan 20 09:40

Кандидат за пратеник |

Published in Republic of Macedonia (FYROM) - Political debates and analysis - 8 - 28 Apr 17 17:24

Идат пратеничките избори мој народе
Јас нема многу да должам туку како пратеник ќе се залагам да не влеземе во сојуз со албанија би сакал да сме со србија али ако не сакаат повеќе луѓе ок не мора али со албанија никако нема да гласам да влеземе во сојуз
Ќе бидам активен доволно ќе ги гласам сите закони
Ќе се залагам уште на почетокот стабилизација на македонскиот монетарен маркет
Крајно е солидарноста да пробаме да издејствуваме да кренеме што повеќе луѓе теретаната на 20 ти 


                                                                                              УШТЕ Е ВРЕМЕ КОМИТСКО

Support

Comments (8)

28 Apr 17 17:25
Greywind

1st

28 Apr 17 17:26
ATEHTATOPOT

o7

28 Apr 17 17:27
BachoEbacho

A shto e so kantonizacijata na eMakedonija vo igrava? Dali toa kako pripadnik na organizacijata na Kjoseto ti prechi?

28 Apr 17 17:29
Andon Kyoseto

хахахаха и ти убаво име си ставил

28 Apr 17 17:31
BachoEbacho

Се обложувам во сто грошој дека не знаеш од каде е.

28 Apr 17 17:33
Andon Kyoseto

ти целиот 100 грошој не вредиш

29 Apr 17 03:07
ludimax

bravo komito

14 May 17 03:42
Trendo Brand

samo ostro