Zeri i Popullit

Log in Register

Zeri i Popullit Faqja e parë ) |

Published in Albania - First steps in eDominations - 3 - 29 Apr 17 03:20

https://images.empreintesduweb.com/originale/1493461334.png
Nje jete e re sapo nisi  me apjen e eDom  the nje lufte e re per shqiperine, se bashku shqpersoj ta shpjem shqiperine sa me lart qe te mundemi prandaj
shok dhe shoqe mos harroni  si un :x te beni Stervitjen e per ditshme. 

Nuk e di à eshte ber apo akoma jo  po si mendoni qe te kirjojme nje  DISCORD per eALBANIAN  ne te cilen do kemi mundesi te falsim direct dhe te krijojme me shum plane ?


Faleminderit per vemendjen tuaj .

Support

Comments (3)

29 Apr 17 03:23
Ismail QEMAL

https://www.edominations.com/fr/article/554 Votoni dhe ndiqni faqen miq

29 Apr 17 04:15
TheGambler

s1 discori eshte i hapur me dergo msg ne pm

30 Apr 17 03:52
TomiAlb

https://discord.gg/hvt5RaV ja ku eshte discordi