Si te hapni chatin dhe si te rregjisroheni. |

Published in Albania - First steps in eDominations - 0 - 29 Apr 17 23:17

Kanali zyrtar i Shqiperise ne Discord eshte kliko ketu
Sapo te hapni faqen do tju dale kjo.
http://image.prntscr.com/image/ed75c8728bad4a12a58d97a3bad35acf.png
Pastaj do tju hapet nje faqe si kjo ne foton poshte. Kjo do te thote qe keni hyre ne chat. 
http://image.prntscr.com/image/27c5fc1c76534e93b9b9edafcb714537.png
Nese doni te kenii nje acc me te sigurt ju duhet te rregjistroni.Si fillim ju duhet te klikoni ne butoni ne butoni i trete ne te majte te kuadratit ku shkruhen mesazhet.
http://image.prntscr.com/image/6b7c2620ba004533beb90c30d0ef7711.png
Pasi te plotesoni te dhenat e mesiperme dhe te keni klikuar done do ju vije nje email i tille.
http://image.prntscr.com/image/03366889bee240ac9c046a5aeabab619.png

Dhe pasi te klikoni verify email atehere jeni rregjistruar.Nese keni pyetje komentoni ketu ose dergoni PM.
Me rrespekt AlbTorturer

Support

4M3T1Albo T

Comments (0)