Наръчник за начинаещи |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 1 - 30 Apr 17 13:45

Здравейте граждани на еДом, от днес и в следващите дни ще напиша няколко статии описващи всичко в играта за да може всеки от вас да научи това което не знае и което го интересува, стига да не ви мързи да четете разбира се. Много важно за играчите е да научат главната идея и механизма на играта.

Пари
ЗЛАТО - главната валута в eDominations. Тя се използва за почти всеки вид покупка - може да закупите стоки с него от играчи или да закупите фирми които да произвеждат даден ресурс. Златото е най-важният ресурс в играта, защото се използва за построяване на фирми, използва се като парична стойност за надстройване на различни видове сгради - учебна площадка, складове и т.н. Има много начини за добиване на злато - най-често използвания метод е печелене на медали с активно играене, продаване на продукция на световните пазари, валутна търговия или закупуване на злато с реални пари.

ВАЛУТА - Всяка страна има своята уникална валута базирана върху истинските валутни имена. Някои държави, които използват световни валути, притежават своята стара валута. С нея могат да се купуват различни стоки от местния пазар. Тя се използва и като начин за заплащане. Най-често срещаните начини за получаване на валута е закупуване от Валутния пазар, валута срещу злато, продаване на ресурси на местния пазар или работа за заплата.

Игрови атрибути
1.​ Опит - Всеки играч получава опит за всяка изпълнена задача - биене, работа и тренировка. Този опит е комбиниран със нивото. Нивата са много полезни и е добре да не се пренебрегват, защото участват във формирането на щетата. Освен това за някои неща в eDominations е необходимо определено ниво, като създаване на политическа партия или вестник.

2. Сила - Това е може би най-важния атрибут, защото от него зависи големината на щетата. Получава се от трениране на учебната площадка. Тренирането се извършва 1 път на ден. Колкото повече сила имаш, толкова по-голяма щета ще правиш.

3. Енергия - енергията е действителната игрална дейност. За извършване на всякакви действия - работа, бой, трениране - се нуждаете от енергия. Всяка отделна дейност отнема 10 енергия. Възстановяването на базовата енергия е 10 енергия за 6 минути, но може да се възстанови по-бързо с помощта на къщи, болници или енергийни напитки и енергийни центрове, с които играчите могат да спечелят допълнителна енергия.




Support

unufriiCakaDavid Jones

Comments (1)

02 May 17 11:18
tani99

samo cska....brei,brei