Guvernator - Donație pâine - Ziua 358 |

Published in Romania - First steps in eDominations - 7 - 18 Apr 18 05:02

Bună ziua și bine v-am regăsit cu un nou articol

   De programul „Donație pâine” se va ocupa Guvernatorul de aici încolo și în acest moment eu ocup această funcție, sper ca lucrurile să decurgă cât se poate de bine și acest articol să apară în fiecare zi.
Mulțumesc tuturor celor care au participat în cadrul acestui program și celor care au sponsorizat acest program, atât prin donații cât și printr-un endorse.
   
Zilnic se va face un articol de către Guvernator în care se va publica lista donatorilor de pâine și cuantumul acestora. La articol sunt invitați jucătorii noi să ceară pâine prin comentariu.
Rog toți jucători să dea vot pentru vizibilitate, iar dacă aveți cunoștință de jucători mici să le spuneți despre program. Jucători cu strength/putere mai mică de 1999  îi rog să lase comentariu la articol cum că au nevoie de pâine. Se va oferi pâine cât pentru 600 energie în fiecare zi.

Reguli
:
  Donatori: Oricine dorește să facă parte din program e bine venit. Vă rog cei care doriți să participați (sper să fie cât mai mulți) să îmi trimiteți un mesaj.
   Beneficiari:
  -  Cetățean al României
  -  Jucător care să fie activ zilnic în lupte
  -  Strength(putere) maxim 1999
  Beneficiarul cere pâine prin comentariu la articol („Vă rog pâine”), iar după ce a primit, trebuie să scrie alt comentariu în articol cu mesajul „Primit”.
  În acest fel, se evită confuzii și discuții. E foarte greu să ți o evidență clară cui ai trimis și cât (asta pentru răutăcioși), mai ales dacă Guvernatorul nu are acces non-stop la un tabel pe care să îl completeze sau mai ales să facă printscreen.
   Fiecare beneficiar va primi aceeași valoare de energie pe zi (600) în diferite formate (pâine Q1/Q2/Q3/Q4/Q5) în funcție de disponibilitate (să vă asigurați că aveți loc în depozit). Nu se va dona pâine în avans pentru ziua următoare și nu se va dona dacă nu se va cere prin comentariu în articol pe ziua respectivă. Fiecare articol va avea în titlu și numărul zilei din joc. Ex de articol : „Donație pâine - Ziua 127”. La aceste articole cereți pâine prin comentariu. Donațiile vor avea loc pe tot parcursul zilei, în funcție de disponibilitatea Guvernatorului. Beneficiarul nu are voie să vândă pâine. O folosește pentru a-și reface energia. În caz contrar, va fi exclus definitiv din program. Pentru a beneficia zilnic de pâine, jucătorii trebuie să respecte toate regulile de mai sus. Se va publica în fiecare articol lista donatorilor și a beneficiarilor.

Pentru o mai bună vizibilitate și să vă fie mai ușor, vă rog să vă abonați la acest ziar ca să primiți alerte când o să public articol pe ziua respectivă sau puteți verifica zilnic pe pagina mea de profil sau puteți verifica zilnic pe pagina principala la știri, dar pe secțiunea RO sau pe Discord în camera „#articles”, articole cu subiectul „Donație pâine - Ziua XXX”
  
Sponsori:  
Joerx:       50000 energie
Mytaa:      50000 energie
Dresanu:  10000 energie
crismblog: 8000  energie

Beneficiari:
micutul, Osanu, Feribot, atomic

Cu stimă, Guvernatorul României

Support

GaladraelUros Veliki

Comments (7)

18 Apr 18 05:17
Ortiz

paine va rog

18 Apr 18 11:23
crismblog

@Ortiz tu ai primit data trecută mai multă energie, astăzi nu mai primești.

18 Apr 18 11:24
atomic

piine va rog

18 Apr 18 11:24
Feribot

paine va rog

18 Apr 18 11:30
Osanu

paine va rog

18 Apr 18 11:30
micutul

piine va rog

18 Apr 18 12:22
micutul

primit