Under Construction

Log in Register

Küldetéssorozat az országok számára |

Published in Hungary - Warfare analysis - 3 - 16 Jul 18 03:59

Sziasztok. A legfrissebb admini cikben bejelentették, hogy hétfőtől egy új küldetéssorozat lesz elérhető, amit az országoknak kell teljesíteni, 30 napon belül.

A küldetések:

1. El kell foglalnunk egy régiót egy olyan országtól, aki nem tagja a szövetségünknek (ez a kritérium egyébként minden küldire vonatkozik). 100 arany jár érte.

2. El kell foglalnunk két régiót egy olyan országtól, ami rendelkezik legalább a mi népességünk 30%-ával (minimum 17 aktív játékossal). Ezt a küldetést nem csinálhatjuk meg ugyanazzal az országgal, mint akivel az első küldit végrehajtottuk. 300 arany a jutalom a teljesítésért.

3. El kell foglalnunk három régiót egy országtól, aki legalább a mi népességünk 70%-ával rendelkezik (38 fő), vagy el kell törölnünk egy országot, aki minimum a mi lakosságunk 30%-ával megegyező lakossággal rendelkezik. Foglalás esetén 500, eltörlés esetén 700 arany jár a küldetésért.

Van még egy negyedik küldetés is, ez a gumi régióval kapcsolatos, de elég zavaros, illetve még nagyon odébb van, ezzel most nem akarok foglalkozni.

A cikk megírásáig két ország keresett meg. A németek szeretnének ideiglenesen 2 cseh régiót elfoglalni, cserébe mi csinálhatjuk náluk az első küldit. A szerbek szintén szeretnének 2 eredetit kölcsön venni, ők a küldi jutalmát osztanák meg velünk cserébe.Egyelőre ezekre nem bólintottam rá, mert még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak.

Az első küldetés nem hiszem, hogy problémát okozna. Megoldhatjuk a németekkel, vagy egyszerűen egy cseh régió felszabadításával, majd ismételt elfoglalásával.
A második és a harmadik már feladja a leckét, ugyanis a környékünkön lévő országokkal nem vagyunk egy súlycsoportban. Vagy sokkal gyengébbek nálunk, és nem járna értük jutalom, vagy sokkal erősebbek lakosság, MPP és sebzés terén, ebből adódóan csekély esélyünk lenne a győzelemre még szerződéses alapon is.

Egy terv már körvonalazódik bennem, csak még egyeztetni kell hozzá. Valami ilyesmire gondoltam: Belemegyünk a TW-be a németekkel, de két régiót veszünk el tőlük (első pipa). Utána szerződéses alapon megtámadjuk a hollandusokat és megszerzünk 4 régiót annak érdekében, hogy a francia határig jussunk (második pipa). Ezt követően megy a hadüzenet a világbajnokoknak és eltöröljük őket a 700 aranyért (harmadik pipa).
Az egyszerűbb változat működhet úgy is, hogy a horvátokon megyünk át, így kevesebb és könnyebb csatánk lenne ugyanazért a jutalomért. Ezzel csak annyi a probléma, hogy nem hiszem, hogy lemondanának 2 napra a bónuszaikról. Persze beszélek majd velük is.

Ez az akció összesen 1100 arannyal gyarapítaná a kincstárat. Persze vannak költségei (csataindítások, hadüzenetek, jutalom részesedés a többi résztvevőnek), de még így is bőven nyernénk rajta mind anyagiak, mind játékélmény szempontjából. Ha esetleg van jobb ötletetek, akkor osszátok meg kommentben.

Pár gazdasági infó a végére:
-Házból és fegyverből a lengyeleknek van max. bónusza, illetve adóvisszatérítése. Ezzel kapcsolatos infók és igénylőlap itt található.
-Jelenleg a törökök rendelkeznek 100% fegyverbónusszal és adóvisszatérítéssel, ezzel kapcsolatos infók itt olvashatóak.
-Ételt jelenleg a bolgároknál érdemes termelni, bár onnan nem jár visszatérítés.
-Ha a cégeid fejlesztése után szeretnéd visszaigényelni a teljes költség 10%-át, akkor ezt a formot kell kitöltened.
-Ha részvényes vagy a Közös orgban, akkor itt tudod megnézni a várható heti részesedésed a termelésből, illetve az esetleges befizetési hátralékod. 
-Ha pedig az állami pénzmozgásokra vagy kíváncsi, akkor ezt a táblázatot kövesd.
-edoMagyarország Discord csatornája pedig itt található.

Jaca

Support

Niles CraneHuMaViSafedTitusPullostinertavi29

Comments (3)

16 Jul 18 05:47
Bikkin

Eltörölni a franciákat mindig jó ötlet. Merjünk nagyot álmodni!

16 Jul 18 08:50
Kvasztics

Ja. Kb. mikorra tervezed kezdeni az akciót? Nem másért, de ha 1-2-3 napon belül, akkor kéne szólni, hogy ne ilyen csip-csup felkelésekben menjen el a sebzésünk, mindenki tartalékoljon az igazi csatákra.

16 Jul 18 11:16
stiner

fudeizgi...