Ena bejba na konc članka... |

Published in Slovenia - Political debates and analysis - 13 - 12 Nov 18 14:41

Pozdravljeni Slovenci,


Že drugič v desetih dnevih smo bili izbrisani, vmes smo poizkusili usekat nazaj in v bistvu, kot se spodobi vmes podrli rekord ali dva.

https://i.imgur.com/YJFDruu.png
So bile sicer tudi opazke, da smo malo pretiravali. Ampak iskreno, če ste tukaj zato da dnevno stiskate gumba work in train, potem imate mogoče malo nizek prag tolerance adrenalina. Sicer nažiganje po gumbu fight 50 minut skupaj tudi še nikomur ni povzročilo infarkta od pretirane napetosti, pa vseeno.

Razmerja v diplomatskem svetu, nam ne gredo preveč na roko in nam tokrat tudi Slovenska trma ne pomaga, da bi z glavo skozi zid dosegli to kar nam drugače ne uspe.
Všeč mi je, da namesto joka, večina prebivalcev to dogajanje sprejema kot normalen del igre. Seveda da obstajajo tudi boljši scenariji od tega, v katerem smo se tokrat znašli, ampak ni pretirane slabe volje. So države, ki jih je takšen izbris, spravil na kolena. Nas ne bo.

Ne vem kako ostali vse to dogajanje dojemate, jaz spremljam kaj se dogaja in delam črtice. Črtice za zaveznike in črtice za tiste nasprotnike, ki nekoč ne bodo vedeli kaj jih je tisti trenutek zadelo. V najbolj neprimernem času in z obrestmi. Imamo čas, imamo dobro skupnost in imamo potrpljenje.
Slovenci nismo samo trmasti, ampak tudi pošteni. Vse vrnemo nazaj vse do zadnjih obresti. :)

Enkrat do sedaj smo se že znašli v podobni situaciji, ko smo bili na šibkejši strani, druga stran se je tega zavedala in nihče izmed njih ni želel prestopiti, glede na to kako lagodno je na zmagovalni strani. Drugič pa smo bili mi v tej poziciji. Obakrat je ... naključje ali pa diplomacija skuhala nov konflikt.
Zato, brez skrbi. Turki ne morejo dolgo ostati diplomatski, Kitajci jih ne bodo dolgo prenašali, Južni ameriki bo tudi nekoč presedlo to, da se spet obnašajo kot španska kolonija. Vse to, brez da moramo mi kakorkoli mignit z prstom.


V tem času, dokler ne premešamo malo tega diplomatskega bloka proti nam. Par nasvetov in navodil, za tiste dvoklikerje, ki včasih zatavajo na discord in za katere se tam folk niti ne zaveda včasih, da jim prav pridejo takšni nasveti.


1. Za delo se dogovorite z drugimi Slovenci, dokler smo okupirani - najbolje v kakšnih ORGih v naši lasti.
Manager work pa najbolje da v kakšni tuji državi, ki ima kompletne bonuse in poceni valuto.


2. Splača se vam izkoristiti event armed combat.
Zanj potrebujete 100 udarcev z orožjem, 150 z tanki in 200 z letali v istem dnevu.

https://i.imgur.com/M07wKQ3.png

...kot vidite v prilogi, nagrade znajo biti kar lepe, z malo sreče. Delavci, adrenalini, minometi, boosterji. Glede na energijo, ki jo dobite v eventu se vam splača uporabiti tudi kakšen adrenalin ali potrošiti kakšen gold na ta račun.


3. V kolikor ste vseh 7 dni izpolnili armed combat event ste že pri 3150 porabljene energije v tednu.

https://i.imgur.com/SVSTZ1o.png

Splača se vam priti vsaj do 5000 udarcev v tednu, da dobite AK47, Panzerje in Falcone, ki jih je optimalno prišparat za kakšne bitke, kjer boste vklopili booster.
Kdor ima razvitih več bajt za energijo, uporablja energy center (se ga mora obnavljat vsak mesec) in komplet hišk, pa lahko precej hitro pride do 6500 hitov, od katerih pa ni več daleč do 10.000 in še dodatnih falconov.



Ignorirajte aziate na glavnem chatu. Delajte vsak dan armed combat event in poizkusite priti čim dlje v weekly eventu.
Produkcijo imamo največjo v igri. Tudi od tistih, ki perejo multi-gold naokoli. Zato razen potrpežljivosti, drugega niti ne potrebujemo.
Vmes se obrnite na Slovenski chat v igri ali na discordu, v kolikor potrebujete pomoč.
Kdor nadgrajuje podjetja, naj jih gre nadgradit v Litvo, da dobi gold od nadgradenj. Kontaktirajte Keyserja glede tega.



Spet imam nekaj golda preveč, ki mi nič ne koristi.

400 golda doniram Slovencem, ki še nimajo svoje lastne proizvodnje letal. Po svoji presoji. Javite se mi na zasebna sporočila, prosil vas bom tudi za print screen vaših firm (ne surovinskih), zato da vidim kje ste in koliko potrebujete. Gold razdelim ... enkrat v roku tega tedna.
Pozivam, da če je kdo na istem, ne ve kam z goldom in ga nekaj lahko pogreši, hkrati pa mi zaupa da ga bom pravilno razdelil, da se pridruži akciji. Kar mi boste donirali zlata, gre naprej do igralcev brez letal.

edit: jaz in ErikV, vsak donirava 400 G Slovencem, ki Å¡e nimajo svoje lastne proizvodnje letal.
Javite se na zasebno sporočilo.


https://i.pinimg.com/originals/c6/76/79/c67679e279e05300fff4987388f00b63.jpg

Lep pozdrav,

Janez Grozni

Support

ErikVdfghznsdfghznskeyserlove0rindaValukpakabanaaljaz123MacolarCelioMGmartin krpanYuu Otosaka

Comments (13)

12 Nov 18 20:32
keyser

o7

12 Nov 18 21:46
aljaz123

Evo končno en članek, kak in kaj. Se več takšnih člankov in napotkov kako in kaj. o7

12 Nov 18 22:26
RudolfMaister

No spet ne bom mogel delat mi delas skumine na dopust. Ozr. Sanje 😁😁😀😂

12 Nov 18 22:50
gapogape

Lepo. Se strinjam s podporo. Takoj ko bom pri močeh še jest kaj doniram. Lahko pa doniram kaj drugega. Mogoče bi bilo dobro dobiti tudi seznam kaj kdo potrebuje pa se daruje tudi: - npr. hrana da se donira če kdo nadgradi adrenaline pa nima dovolj hrane. - donacija orožja sploh zdele k je event - donacija hišk

12 Nov 18 22:52
Kocka iacta est

o7

12 Nov 18 23:44
eprofi

Dokler smo izbrisani bi bil fajn članek z prodajalci futra, wepsov pa bajt, surovine pa tk gre z našga trga kupit, razen če kej game zafrkava :D

12 Nov 18 23:54
smajli

o7

13 Nov 18 00:57
skofjaloka

Lep zaključek članka.

13 Nov 18 04:27
martin krpan

pišem za pomoč,imam 100goldov pa ne vem kaj naj nadgradim,se mi zdi da je energija najpomebnejša(ker za bitke se aire nekako dobi) in si bi nadgradil energy ,samo je 300 goldov .Fajn bi bilo če se tajkuni zberete in posojate gold iz sklada,ko sam pridem do letal bi tudi dajal v sklad.(in vrnil gold seveda)-sam bejba je pa huda :)

13 Nov 18 04:37
martin krpan

Aja pa golde se posoja za obresti...5% al pa 10%,povejte

13 Nov 18 09:58
BGsGold

o7

13 Nov 18 13:21
perunika

o7

13 Nov 18 22:13
CelioMG

o7 Klasika :P