[Başkanlık] Devir Teslim ve Ülkedeki Güncel Durumlar |

Publicado en Turkey - Debates políticos y análisis - 12 - 27 Sep 20 06:32

Sevgili eTürkiye halkı,

Dönem sonuna kadar başkanlığı devralmış bulunuyorum. 

Bugün itibarıyla, ülke kasasında 709 gold ve 573.967 CC ve ülke stashında (doğrudan cephelere silah koyulan ülke kasası) kabaca 7500 gold değerinde silah, ayrıca Sandzaktan devir olarak aldığım 635 gold ve 600 gold değerinde silah bulunmaktadır. Dönem sonunda tekrar makale yazarak güncel durumu ve eğer bir harcama yaparsak sebeplerini duyuracağım.

Bildiğiniz üzere yaklaşık 35 gün süren bir boykot süreci yaşadık. Neden başladı neden bitti haklı haksız vs mevzularını daha önce konuştuk zaten oralara girmeyeceğim tekrar. Fakat şunu söyleyebilirim ki, boykot varken daha aktiftik ülke olarak. Bitirilmesi yönünde baskı yapan arkadaşların hiçbirini ne chatte ne discordda ne de cephelerde görebiliyorum maalesef. Açıkçası bu dönemi Türkiye için bir milat olarak görüyorum. Zira bu şekilde oyuna devam ettikçe, az biraz aktif olmaya çalışan arkadaşlar da oyunu bırakacak. Yani ya hep beraber bi silkeleneceğiz ya da hep beraber oyunu bırakacak veya başka ülkelerde yolumuza bakacağız.

Maximum 30 gün içinde oyunda bonuslar yeniden değişecek. Bu değişime hazır olmamız lazım. O yüzden, herkesin Armed Combat etkinliğini her gün en az üç defa tamamlaması lazım. Bu konu çok ÖNEMLİ. AC işini biraz daha eğlenceli hale getirebilmek adına da bir yarışma düzenledik bildiğiniz gibi. Bu yarışmaya da katılım sağlarsanız sıfır masrafla hit stoğunuzu artırabilirsiniz.

Bonus değişimine kadar ise mevcut rehavet durumunu üzerimizden atmamız ve ihtiyaç olan cephelerde ittifak ülkeleri için operasyonlar düzenlememiz gerekiyor. Tekrar oyuna ısındırabilmek için geçen hafta 50 bin civarı ücretsiz air dağıttım. Fakat pek de beklenen katılım olmadı. Şu bir gerçek ki pek çoğumuz oyundan soğuduk ve başka başka çeştli sebeplerimiz var. Fakat bu oyun, ülke vs yönetmiyorsanız saatlerce emek isteyen bir oyun değil zaten. Günde 15 dakikanızı ayırarak discordda bir operasyona katılıp hayatınıza devam edebilirsiniz. Ayrıca, burada birbirini yıllardır tanıyan bir oyuncu topluluğuyuz ve bir noktadan sonra oyun artık sohbet muhabbet için bir bahane haline geliyor sadece. Bu iletişimi koparmadığımız sürece gerisi bir şekilde hallolur zaten çok önemli değil.

Peki planımız programımız nedir?

- Eğer olur da oyuna dönmek isterseniz diye, bonus değişimine kadar coğrafi olarak olabildiğince avantajlı bir konuma getirmek istiyorum ülkeyi. Güney sınırlarını bu kapsamda genişletmeye uğraşacağız.

- Güneydoğuda hem bizim hem ittifak ülkelerinin orgları var, o yüzden o bölgeyi İrana bırakarak olabildiğince fazla bonusla üretim yapacağız bonuslar değişene kadar.

- Armed Combat tamamlamanın önemini her seferinde anlatacağız, teşvik edeceğiz.

- Piyasada şu anda çok fazla CC var. TRY eriyene kadar devlet olarak piyasaya müdahale etmeyeceğiz. 

- Vergilerimiz, full bonus şartlarına göre dizayn edilmişti. Burada bazı değişikliklere giderek vergileri düşüreceğiz, marketi canlandırmaya uğraşacağız.

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Mayıs ayında bu oyuna başladım ve geldiğimden beri çoğunlukla tabiri caizse insanlara oyunu oynamaları için, operasyonlara katılmaları için mesai harcadım dil döktüm. Hem zaman olarak hem maddi anlamda, oyuncu kitlemizi canlandırmak ve güçlendrmek için fedakarlıkta bulundum. Bu dönemden sonra artık oyunu oynamak isteyenlerle oynayacağız. Bonuslara sahip olmayı, cephelerde vurunca fark yaratmayı, hemen her yeri almayı herkes istiyor chatte gördüğüm kadarıyla fakat iş organize olmaya, isyan takip etmeye, silah dağıtmaya, bir işin ucundan tutmaya gelince ortalıkta pek kimse görünmüyor. 

Eğer kabinede yer almak isteyen varsa bana mesaj atabilir. Benimle iletişime geçip katkıda bulunmak istemeyen kimse oyun içi roller için bile olsa kabinede yer almayacak (alınmaca gücenmece olmasın).

Saygılar
Kinyas

Apoyo

T1TANKingorionKingorionKingorionyuoTO aka ibis

Comentarios (12)

27 Sep 20 06:36
Chernobog

TL;DR, didnt bother to translate. Can you summarize this for me, please?

27 Sep 20 06:39
T1TAN

Good luck bro

27 Sep 20 06:41
Kinyas

@Chernobog, this is for Turkish citizens man. I will take the lead for the rest of term as President. That is the summary. @Thomas thanks mate.

27 Sep 20 06:47
Chernobog

Best of luck, Kinyas.

27 Sep 20 06:53
Valuk

Wish you successful term bro

27 Sep 20 07:02
Balaban

Hayırlı olsun o7

27 Sep 20 08:50
YutuKaron

o/

27 Sep 20 08:50
Kingorion

Elinize sağlık o7

27 Sep 20 09:55
Sandzak

o7

27 Sep 20 10:09
OmerSeyfettin

o7

27 Sep 20 11:07
Kaman

o7

27 Sep 20 14:25
Red Hood

Vergi olayı iyi olmuş vote