Of Men and Mice

Masuk Daftar

Първи стъпки за играчите - Бурно развитие |

Diterbitkan di Bulgaria - Langkah pertama di eDominations - 15 - 29 May 20 00:23

Здравейте Граждани,

Аз съм Lunx, играта я започнах преди два месеца и ако не бях намерил подходящи ментори в лицето на B o i k o V и Alex95, щях да пиша тази игра, като скучна и трудна за развитие.
Това ме провокира да започна статия:  Какво бих направил аз ако започвах отначалото от сегашната гледна точка, когато съм запознат малко повече с механиката на играта, с политиката на развитие на eBulgaria.

Бурно развитие:
В предната статия https://www.edominations.com/bg/article/15098
Ви казах за моята гледна точка за развитие, сега няколко думи какво следва.  Първото нещо ако проявате интерес към играта, което трябва да запомните е: „ Няма да е все така!” 
Какво имам предвид – В началото, както споменах златото се вади много лесно от битки, не се занимавайте с търговия и спекулации – губене на време е! . „Няма да е все така” това си го повтаряте –  лесното злато  ще свърши в един момент и ако не внимавате може да правите разни глупости /както правих аз/, вместо ускорено да се развивате.
Но за бъдете успешни, Ви трябват три неща: Енергия, Оръжия и Време от Вас.  Да разгледаме сега компонентите:


Енергия – Както казах в предишната статия купете си със злато болниците за да Ви се вдигне енергийния бар, имате къща за да работите два пъти, но къщата Ви дава и енергия. Добре е да си купите пълният пакет къщи от k1 до k4. Един съвет доста търговци продават пълен пакет заедно от к1 до к4 и цената е по изгодна. На първо време попийтайте в нашият дискорд канал   https://discord.gg/RXBc4z   . Защо изтървах к5 къща- умишлено. Вече сте запознати, че трябва да изпълнявате дневните мисии.
В една от тях да въртим зарчето  - много често се пада като награда к5 къща, в краен случей я купете от пазара. НЕ СИ ПОМИСЛЯЙТЕ  да въртите още един път зарчето на ден за 5 злато, по-добре ми го дайте - аз ще Ви дам наградата която желаете. Целта Ви е да напълните бара с 2000 енергия от всички къщи и болници. За адреналини и енергия като награди, Ви казах:  ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ, но ще Ви кажа че има още две места освен ARMED мисията от къде да се набавят.

Първо – всеки ден можете да правите по 1 к5 адреналин – той дава еднократно 2000 енергия, но трябва да построите стратегическата сграда до к5. За да го произвеждате Ви трябва 450 к5 храна. Много хубаво е да направите сградата и всеки ден да произвеждате такъв адреналин те се харчат по време на война. От менюто моето производство също се прави енергия – не го пропускайте. За войните в едом ще има отделна статия, но скромния ми опит ме научи, че те се печелят от енергия и оръжие и докато оръжието можеш да си го купиш от пазара, енергията я няма на пазара. За това складирайте.


Второ място е седмичната мисия  BATTLE HITS PROGRESS. Тя Ви се показва когато цъкнете Начало и  тя е отдолу под менюто до  мисиите. Тя брои колко пъти сте ударили във всяка една битка, независимо с какво оръжие, може даже и с юмрук. В началото ще Ви е трудно да изпълнявате до край и не е необходимо, но е добре да я следите- как се развивате. За да Ви бъде пълна енергията, Ви трябва и хляб. В началото Менторите помагат, но не може цял живот да бъдете на социални помощи. Помислете си кога може да вдигнете фирми за хляб за да може да зареждате енергия. В краен случей има на пазара.


Случайности:
Енергия се печели понякога и от  сградите в началната страница горе, те трябва постоянно да работят, освен енергия Ви дават и оръжия и опит доста пъти нищо. Само да вметна че като ги отваряте двоен клик гледайте да сте с празен бар енергия, защото спечелената от там енергия директно влиза при вас. Другата случайност е от кутиите, които намирате на бойното поле .
За повече информация относно сградите и т.н. статията на B o i k o V  https://www.edominations.com/en/article/13398


Оръжия -  Както споменах по горе за доброто и скоростно развитие, това е необходимо условие. За да си набавите на този етап оръжие има няколко начина: Да си го произведе, това Ви е цел, но в началото е доста трудно да направите количеството необходимо за ARMED, да го печелите изпълнявайки мисиите  /от дневните мисии се печелят гарантирано по 50 к5 пушки, танкове и самолети/, да Ви го подари Ментор, влизате в чата /дадох линк по горе/ и искате оръжие, но менторите ще ви помагат, но и Вие трябва да показвате развите и в един момент да сте самостоятелни, да го закупите от пазара /но в момента за Вас е непосилно имате сгради да вдигате/ или да участвате в правителствени програми за развитие на младите играчи като тази:
https://www.edominations.com/bg/article/15135  . Ще се спра на нея защото е актуална за Вас. Ние в еBulgaria  развиваме младите играчи, като постоянно ги съпортваме с ресурси и съвети, защото ценим Вашето време и усилия. Ако сте активни ще има постоянено подпомагане и ще настигнете бързо другите, но не го смятайте като лесен живот това. Развивайте се. С тази програма получавате всеки ден по 600 самолета к5 с които ще биете по условието на програмата, но с това ще изпълнявате и самолетната част от ARMED и ще печелите злато, което да влагате във ВАШИТЕ сгради. На този етап държавата се грижи за Вас, когато станете добри бойци и производители Вие ще се грижите за държавата и ще подпомагате другите.
Тук  ще спра и отново ще кажа: Няма как ние да знаеме за Вашите затруднения в играта ако Вие не питате. Най лесно е в канала ДИСКОРД  https://discord.gg/RXBc4z   /който има затруднение с него  да пише на  Alex95 /  Най добре е да питате за всичко, за да не харчите злато, за което после ще съжалявате.
Да живее България!
 
Lunx
 
 https://www.lentata.com/image_cache/2/0/d/6/f/20d6f7386db9128ee03b182c9e6a82bca89033b5.jpeg?v5
 
 
 

Dukung

birichkaburgaskoVesyEdgeChuangMaoKikoKikoKikoKikoKiko

Komentar (15)

29 May 20 00:28
elhichko

7

29 May 20 00:36
redhooligan

о7

29 May 20 00:47
SW99 Torpin

o7

29 May 20 01:41
BadDido

o7

29 May 20 03:33
NaSapun007

Браво,полезно

29 May 20 04:29
XuMuK BuguH

Браво!

29 May 20 07:23
Edge

o7

29 May 20 10:58
todoceb

о7

29 May 20 12:58
Chicho John is here

Много добре направена статия ! о7

30 May 20 00:14
xxxx

v

30 May 20 02:18
BrokeNBoneS

o7

30 May 20 12:05
PolkBoris

o7

30 May 20 17:41
0Day

Haka

31 May 20 00:11
revenger81

o7

31 May 20 08:18
todoceb

o7