eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Организация |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:39

- Организация -



- Основна информация

Всеки военен отряд в играта представлява група от братя, които се бият в името на една идея,цел или просто за своята държава.Като всяко семейство то те могат да изберат да бъдат задружни и да се развиват заедно с цел подобряване на развитието си

- Организация

Всеки командир на военен отряд може да закупи специалния предмет наречен Военна организация от Платени услуги (Първо качество). По този начин, той ще създаде организация, която ще обвърже капитаните и него самия във всекидневно производство на продукти от жизнена необходимост.

След като си закупил военната организация ( Или за по-кратко Орг) то тя ще действа общо взето като втори профил за теб – ще има собствено меню, опции и възможности. Ще има свое собствено меню с доклад за разходите,склад,компании и много други.

Самият орг не работи,тренира и не придобива сила. Златото и валутата в него идват от командира или капитаните след предварителна уговорка. Но от друга страна, организацията произвежда продукти, които са от жизнена необходимост за играчите.

Организацията трябва да има собствено уникално име; също така може да има аватар и описание; имаш възможността за наемането на работници за да произвеждаш продукти.

Всяка организация може да бъде подобрена За всяко следващо ниво командирът и капитаните ще могат да взимат по ОЩЕ 14 работни точки с които да работят всеки ден (Генерират се с промяната на деня). Подобряването на организацията струва по 250 злато на ниво.

Организацията се обвързва не само към конкретен военен отряд, но и към конкретен регион, като по този начин тя става част от него. Това е важно, защото от това зависи къде ще отидат данъците от подобряване,работене и тн., както и какво ще е производството на самата организация – какви бонуси ще полза.

Регионът, който ще е официален за организацията е този, на който се намираш в момента на закупуване на организацията (1во качество). След това можеш да я преместиш използвайки Процеса за промяна гражданството на военния отряд и организацията

Данъкът за подобряване на фирмите отново е 10 % и отива в хазната на държавата, която е домакин на организацията.

Всеки профил на организация изглежда по този начин: Профил; Компании; Склад; Работници

Можеш да влезеш в своята организация от менюто на Военния отряд, до менюто за масово съобщение.


Профил на организациите

Всяка организация може да има собствено име, аватар, и описание, настроено от профила на оганизацията. Организацията също предоставя възможността за повече работни точки с всяко следващо ниво както следва:

Качество 1 :Â , Работни точки на ден : 14
Качество 2 :Â , Работни точки на ден: 28
Качество 3 :Â , Работни точки на ден: 42
Качество 4 :Â , Работни точки на ден: 56
Качество 5 :Â , Работни точки на ден: 70
Качество 6 :Â , Работни точки на ден: 84
Качество 7 :Â , Работни точки на ден: 98
Качество 8 :Â , Работни точки на ден: 112
Качество 9 :Â , Работни точки на ден: 126
Качество 10 :Â , Работни точки на ден: 140Â
Качество 11 :Â , Работни точки на ден: 154
Качество 12 :Â , Работни точки на ден: 168Â
Качество 13 :Â , Работни точки на ден: 182
Качество 14 :Â , Работни точки на ден: 196
Качество 15 :Â , Работни точки на ден: 210


Трябва да се вметне, че златото, необходимо за подобряване на организацията се взема ОТ САМАТА ОРГАНИЗАЦИЯ, а златото за първото качество организация е от самия профил.

Също така е важно да се каже,че веднъж дарено златото не може да бъде възвърнато от организацията.


Компании в организацията

Най-важната черта за организациите най-вероятно е именно възможността за създаване на компании, работата в тях и производството на голям брой продукти. Регионът на организацията ще бъде автоматично избран въз основа на това къде се намираш когато закупиш първото ниво организация от Платени услуги.

Всеки път когато организация се създава командирите и капитаните имат правото сами да прехвърлят фирми по свой избор в нея преди да влязат в самата организация; това е опция, която е позволена само веднъж така че недейте да влизате в организацията преди да сте прехвърлили фирмите си. Можете да прехвърлите до 20 фирми от ниво в дадена организация.

След това, единственият начин, по който една организация може да се сдобие с нови фирми, е като ги закупи сама. Организацията може да създава всякакви видове фирми без к1 суровини.
При трансферирането на фирми е позволено единствено к5 суровини да се трансферират.

Организациите купуват и създават фирми по същия начин, по който и играчите; при същите цени; но оперира с тях по различен начин.

Всяка организация може да създаде всички видове фирми – освен к1 суровините, тъй като те не предоставят възможността за назначаване на работни точки; не е необходима енергия за работата в организацията.

Това е така, защото не играчът произвежда продукцията, а самата организация. За да ги използва организацията не плаща и данък. И все пак компаниите се нуждаят от голям брой работни точки за да могат да функционират. Това важи както за крайните продукти, така и за суровините.

Организацията получава злато и валута единствено за да може да работи във фирмите в нея и за да плаща заплатите.

Продуктите, произведени от организацията, се запазват в собствения склад на организацията и могат да бъдат извадени оттам единствено от командира и капитаните.

Орг-а може да придобие работници както следва: Нивото на орга (14 работници на ден за всяко ниво на орга) и чрез наемането им от работния пазар.

Като се строят фирми в организацията, златото отива именно в хазната на държавата, която е домакин на организацията – 5% от златото отива там, без значение къде се намират капитаните или командирите в момента на подобряването на фирмите вътре в организацията. Също така, бонусите, на които ще работи организацията, зависят само и единствено от бонусите на държавата-домакин. Държавата-домакин е държавата, която е превзела региона,, в който се намира организацията. Както споменахме, организацията не плаща работен данък,, тъй като тя не произвежда по същия начин, по който и играчите го правят.

Бележка : Можеш да платиш по-малък данък при работа във фирмите си ако имаш достатъчно активни играчи във военния си отряд(10). За активни граждани се считат тези, които са влезли в играта поне веднъж за последните 14 дни(2 седмици).

Склад на организацията

Всяка организация си има собствен склад, в който да държи продуктите си.

Складът е достъпен единствено за командира и капитаните на военния отряд и само те ще имат правото да изваждат предмети оттам. Всички предмети, извадени от склада, ще бъдат достъпни за командира или капитана в зависимост от това кой ги е извадил.

Единствено крайните продукти може да бъдат извадени.Суровините си остават в склада на организацията.

Продуктите произведени от организацията ще се намират винаги в Склада. Самата организация няма да може да продава продуктите си на пазара или да купува продукти от пазара (същото важи и за валутния пазар).


Менажиране на работниците

Една от най-важните характеристики за военния отряд са работниците. Тъй като организацията не може да произвежда сама и не е необходима енергия за работата, работници са изключително важна част от живота на една организация.

Организацията може да придобие работници по само 1 начин – или да ги наеме директно или да подобрява качеството си.

Работните точки не се назначават автоматично, а трябва да бъдат заявени от командира или капитана от менюто на военния отряд всеки ден.

Другият метод за наемане на работници в организацията е чрез наемането им от работния пазар. Организацията, точно като и нормалните играчи, може да пуска оферти за работа на работния пазар – не е необходимо работниците да са част от военния отряд, стига организацията да може да пусне добра оферта всеки може да работи за нея. Позволено също така е играчите да получават продукция за своята работа, но всички правила в играта са валидни, и те(работниците) трябва да получават адекватно заплащане за своята активност.

Играчите работят за организацията както се работи и за нормален играч – правят го от менюто Моите компании и получават заплащането си по същия начин както и ако работеха за играч – плащане на данък към хазната също така.

Всяко производство в организацията е свързано с използването на работни точки. Компаниите не се нуждаят от енергия и поради тази причина производството в тях се различава от производството в нормален играч.

Support

Comments (0)