eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Специални предмети |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:49

– Специални предмети -


Предметите и офертите може да се изменят в бъдеще, така че тази статия е просто ориентировъчна и представя информация за наличните специални предмети към 30 Януари 2020г. Винаги можете да се свържете с нас чрез лично съобщение.

Специални продукти : Това са премиум продукти, които ние предлагаме в нашия магазин срещу злато! Ще обясним с детайли природата на тези специални продукти, тъй като наистина няма откъде другаде да се сдобиеш с тях освен оттук.

Енергийно поле : Тези специални сгради предлагат перманентно увеличение на твоята енергия в играта! Закупуването на тези продукти ще увеличи твоята енергия ЗА ВИНАГИ! Много полезен инструмент за играчи, които искат да са по-активни на бойното поле и за такива, които са големи производители и не им остава много голяма енергия за да се бият след работата във фирмите си! Закупуването на тези продукти ще подобри представянето ти в Седмичния евент!

Енергийни напитки : Всеки път когато енергията ти е на 0, ти можеш да дойдеш тук и да закупиш колкото искаш енергийни напитки срещу злато.Няма никакво време за изчакване след всяка следваща покупка.

Минохвъргачки : Минохвъргачките винаги недостигат! Плати малко допълнително злато за да вкарваш повече щета на бойното поле! Можеш да се сдобиеш с безплатни минохвъргачки от Моите сгради – My productions, но в Платени услуги ти не трябва да чакаш изобщо! Наслади се на по-големия множител на щетата и нека враговете ти треперят пред теб!

Пакет работни точки : Твоят Работен пазар не ти предлага достатъчно работници или пък заплатите им са прекалено високи, че да можеш да компенсираш загубите ? Просто закупи пакет работни точки и ще можеш да се насладиш на работата във фирмите си! Тази оферта има изчакване от 2 часа всеки път когато я закупиш.

Подобряване на енергията : Една от най-интересните сгради в играта ни! Закупуването от магазина ще я активира за срок от 30 дни! Закупуването й ще подобри времето за което енергията ти се регенерира и можеш да намериш самата сграда в Моите сгради – Технологични сгради! Това означава, че ти ще можеш да ПОДОБРИШ сградата до 5то ниво! За всяко подобрени ниво времето, за което енергията ти се възстановява, ще се подобри с 2 секунди! Когато си в Технологични сгради кликни на иконката с колелце в горния десен ъгъл на екрана и ще се озовеш на менюто, от което да подобриш сградата си.

к1 - 20 Злато -Â Â +2 секунди енергия за възстановяване
к2 - 25 Злато -Â Â +4 секунди енергия за възстановяване
к3 - 50Â Злато -Â Â +6 секунди енергия за възстановяване
к4 - 70Â Злато -Â Â +8 секунди енергия за възстановяване
к5 - 100Â Злато -Â Â +10 секунди енергия за възстановяване


Бележка : Когато се изминат 30 дни от закупуването на тази сграда, то самата сграда ще изчезне от Технологични сгради. Ще ти бъде позволено да закупиш отново същата сграда като отидеш на същото меню като преди.

Военен отряд : Организацията е полезна и е възможна за закупуване от играчи, които са начело на Военен отряд! Трябва да си командир на военен отряд за да можеш да закупиш тази сграда! Повече информация за военната организация можеш да откриеш в нашето Уики. КЛИКНИ ТУК!

Снимки : Отключи някои от тези снимки перманентно за да стоят за заден фон на твоят Седмичен евент.Избери онази от тях, която ти харесва най-много!

Support

Comments (0)