eDominations Wikipedia

Find every detail regarding eDominations in our Wikipedia. Directory link : https://www.edominations.com/en/article/12173 Log in Register

Ръководство за Бойното поле |

Published in Bulgaria - First steps in eDominations - 0 - 21 Aug 20 01:01

- Бойно поле -

Добре дошъл в ръководството на бойното поле – детайлно ръководство за това как да се биеш по най-добрият начин и да си максимално ефективен на бойното поле!

Първо, бъди сигурен, че си прочел добре тези две статии с основна, но изключително важна информация относно битките :

1) Начало
2) Продукти

(Extra) Умения

Сега, след като сме сигурни че вече си наясно с основите, можем да започнем с ръководството. Разбираме, че информацията е много, така че не се притеснявай да се връщаш към тази статия когато пожелаеш.

За да започне дадена битка се предполага, че страната първо е обявила война (приет закон за това) срещу друга страна и Президентът на държавата е атакувал регион в съседство с регион на неговата страна. Можеш да откриеш повече информация за наличните закони тук (скролни надолу).

Бележка : Единствено въстанията могат да започнат по всяко време стига регионът да е окупиран от враг (не е необходим закон за обявяване на война).

Всяка битка се състои от 24 часа и е разделена на 3 рунда от по 8 часа всеки. Изходът от битката се определя въз основа на точкова система и обща нанесена щета!

I. URBAN COMBAT - 2 точки
II. LAND COMBAT - 3 точки
III. AIR COMBAT - 5 точки

(Как да откриеш кой рунд е въпросната битка)
https://www.edominations.com/public/tuts/battle/round.jpg

Последният рунд е решаващият, но предните 2 също имат своето значениеНека обясня. Сега, в зависимост на спечелените точки следния сценарии може да се развие за битката :

Ако в 3 рунд резултатът е следният :

Резултатът е 2-3 или 3-2 : Страната,която спечели 3ти рунд ще е и тази, която ще спечели цялата битка!
        или
резултатът е 5-0 или 0-5 : Страната, която нанесе най-много щета ОБЩО е тази, която ще се поздрави с победата!

Бележка : Ако едната страна спечели и първия, и втория рунд (резултатът е 5:0 или 0:5) то страната,която е спечелила тези два рунда получава увеличение на щетата в последния рунд. Трябва да се намирате в регион, контролиран от тази страна за да можете да се възползвате от това увеличение.

Предполагам разбирате стратегическите възможности, които това предлага, като например да накарате противника си да се бие в определени рундове или това да разчитате на финален щурм в битката, който да ви спечели цялата битка. Стратегията и плановете зависят от вас, гражданите, които да поведете страната си към слава!
Но те не са достатъчни за да доминирате на бойното поле! Всеки рунд има своите специални оръжия и намаление на щетата ако използвате неправилен вид оръжие. Нека обясним повече :

URBAN COMBAT

Urban combat е първият рунд на всяка битка. В него, играчите ще могат да използват единствено оръжия и ги ползват с 50 % бонус. Други оръжия не могат да се използват, включително и минохвъргачките. Страната, която спечели този рунд получава 2 точки.

Ето списък с позволените оръжия и техните характеристики:

https://www.edominations.com/public/tuts/battle/urban.jpg


LAND COMBAT

Land combat е вторият рунд на всяка битка и в него играчите ще могат да използват 3 вида арсенал – оръжия,танкове и минохвъргачки. Оръжията ще имат намалена щета с 20 %, танковете ще имат увеличена щета от 10 %, а минохвъргачките ще нанасят нормална щета. Това означава,че единствената част от вашия арсенал, която няма да може да бъде използвана са самолетите. В този рунд, победителят получава 3 точки.

Ето списък с позволените оръжия и техните характериситки:

https://www.edominations.com/public/tuts/battle/land.jpg


AIR COMBAT

Air combat е третият рунд на всяка битка и в него играчите ще могат да използват всички видове оръжия. Повечето от тях ще имат промени – например самолетите и минохвъргачките няма да имат, но танковете ще имат 10 % намаление на щетата,а оръжията – 50 %. Победителят печели 5 точки.

Ето списък с позволените оръжия и техните характеристики

https://www.edominations.com/public/tuts/battle/air.jpg


https://www.edominations.com/public/tuts/battle/btl.jpg


Когато имаш най-много щета в даден рунд то ти получаваш медал Герой на битката, докато гражданите, които имат най-много щета общо в цялата битка (без значение от страната и изхода на битката) ще спечелят медал Герой на кампанията. Има още постижения и медали, кликни тук за да разбереш повече

Е,вече научи всичко за бойното поле! Разбираш вече механиката на рундовете и самата битка, знаеш за интърфейса и за възможностите, които имаш на бойното поле! Сега е време да увеличиш щетата си и да можеш да бъдеш максимално ефективен на бойното поле! Опитвай се да използваш всички увеличения на щетата и да избягваш всички нейни намаления (наказания за щета).

Увеличение на щетата :

- Ниво опит
- Военен ранг
- Сила
- Умения
- Бустер
- Ниво на военния отряд
- Характерни черти на военния отряд
- Коалиция на военния отряд (Ако активните играчи са повече от 100)
- Естествен враг
- Бонус за обграждане на врага
- Кампания за деня на Съюза
- Специални оръжия
- Warrior Pack
- Унищожение на защитна система
- Бъф за печелене на рундове (спечели първия и втория рунд за своята страна за да го получиш) (важи само за гражданите на страната, която е спечелила първите два рунда без значение дали е атакуваща или защитаваща се страна)

Наказание за щетата :

- Смяна на гражданството (10 Дни - 10%)
- Природно бедствие(ако природното бедствие е върху региона на битката)
- Инсталиране на защитна система (ако се биеш като Агресор)
- Наказание за бой в неосновен регион (само за гражданите на държавата)
- Погрешно използване на оръжия, базирано на текущия рунд (обяснено по-горе)
- Съдебен процес

Сега след като вече знаеш как функционира бойното поле се надяваме че вече си готов с плановете си за доминация в играта! Продължавай да четеш статии в нашето Уики за да получиш по-задълбочена информация за всеки аспект от играта! Ще можеш да играеш с максимална ефективност без да имаш никакви загуби!

Support

Comments (0)