eDominations

Играта е базирана на вистински политички, економски и воени структури. Ти, како играч, имаш шанса да ги видиш твоите вештини за економски, стратешки и дипломатски мислења во огромната заедница од 78 држави и илјадници играчи. Можеш да бидеш светски монополист. Следен диктатор или демократ. ДОМИНИРАЈ!.

НајаваЗачлени се

Дознај повеќњ за eDominations

Статистика на играчи

Активни граѓани: 48,978

Нови граѓани денес: 10

росечно ниво на граѓанин: 28

Моментално уклучени: 354

Сите земји: 78

Новости

Welcome to eDominations stranger!

eDominations - multiplayer strategy game

Играта е базирана на вистински политички, економски и воени структури. Ти, како играч, имаш шанса да ги видиш твоите вештини за економски, стратешки и дипломатски мислења во огромната заедница од 78 држави и илјадници играчи. Можеш да бидеш светски монополист. Следен диктатор или демократ. ДОМИНИРАЈ!.
Најава Зачлени се
Toп држави
Turkey8 463
Georgia6 366
Spain3 301
Slovenia2 916
Serbia2 083
Дознај повеќњ за eDominations

Фотографии